Politie Noord- en Oost Gelderland


1

Elspeet - Inbraak in bedrijf


In een bedrijf aan de Oude Garderenseweg in Elspeet is afgelopen weekend ingebroken.


De inbraak is vermoedelijk gepleegd tussen zaterdag 24 januari 17:30 uur en maandag 26 januari 07:45 uur. De daders zijn binnengekomen door een deur te forceren. Een grote hoeveelheid gereedschap is weggenomen. De politie is een onderzoek gestart naar de inbraak.


2

Ermelo - Minderjarige jongen aangehouden voor poging diefstal


Een 14-jarige Roemeense jongen is maandag 26 januari aangehouden op verdenking van poging tot diefstal van een speaker van een autoradio.


De politie kreeg rond 11:00 uur de melding dat een eigenaar van een bedrijf aan de Fokko Kortlanglaan in Ermelo een enkele Roemenen ophield bij zijn bedrijf wegens poging tot diefstal . De agenten troffen onder meer de 14-jarige jongen uit Roemenië die geprobeerd had een speaker zonder betaling mee te nemen.
De jongen is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.


3

Ermelo - Schennispleger aangehouden


Maandag 26 januari is in Ermelo een 39-jarige man met nog onbekende verblijfplaats aangehouden op verdenking van schennis plegen.


Rond 16:00 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er een man met de broek op zijn enkels in de bosjes in de buurt van de Putterweg/Groevenbeek stond.
De man is nog even achtervolgd door een 46-jarige man uit Putten maar de inwoner van Putten raakte de man kwijt. Wel kon er een goed signalement gegeven worden. Agenten zochten in de omgeving naar de man en troffen hem even later in het bosperceel naast de Putterweg aan. De man is aangehouden en voor nader verhoor overgebracht naar het bureau.


EINDE BERICHTEN