Persbericht:

Cisco Systems Nederland en Quanza Engineering BV intensiveren samenwerking

Amsterdam, 27 januari 2009

Cisco Systems Nederland heeft Quanza Engineering BV benoemd tot Cisco Premier Partner. Hiermee versterken beide bedrijven hun bestaande samenwerkingsverband. De toekenning van de status van Cisco Premier Partner toont aan dat Quanza Engineering voldoet aan de strenge eisen van Cisco op het gebied van kennis, service, support en klanttevredenheid.

"Dit is een mooi voorbeeld van een uitstekend functionerende partnerstrategie. Cisco ontwikkelt de producten en Quanza zet deze op een effectieve en economische manier in de markt", zegt Paul den Dekker van Quanza Engineering. "Zo profiteert de klant van het specialisme van verschillende partijen die alle doen waar ze goed in zijn. We investeren niet alleen veel in onze relatie en samenwerking met Cisco Systems, maar ook met onze Cisco distributeur Comstor. Onze klanten kunnen er daarom van op aan dat we hardware en diensten bieden met een hoge beschikbaarheid en een uitstekende kwaliteit."

Cisco Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. De hardware, software en diensten van Cisco Systems worden ingezet om internetoplossingen te creëren waarmee individuen, bedrijven en overheden hun productiviteit verhogen, de klanttevredenheid vergroten en hun concurrentiepositie versterken.

Quanza Engineering ontwerpt, levert, implementeert, en beheert netwerk-, opslag- en serverinfrastructuren voor service providers en andere organisaties. Mede dankzij de producten van Cisco Systems en de diepgaande kennis over IP-netwerken levert Quanza Engineering end-to-end oplossingen die volledig zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de klant.

Contactpersoon voor de pers:
Quanza Engineering BV
Paul den Dekker
E-mail: paul@quanza.net
Tel.: 020 530 1600
www.quanza.net