Ingezonden persbericht

Kleurrijk, actueel en betrouwbaar:

National Geographic Reisgidsen: Panama en Sjanghai

De National Geographic Reisgidsen behoeven eigenlijk geen aanbeveling meer. De praktische indeling, gedetailleerde plattegronden, dwarsdoorsneden en sublieme fotografie maken deze gidsen exclusief en betrouwbaar. In deze succesvolle serie verschijnen twee nieuwe delen: de National Geographic Reisgids Panama en de National Geographic Reisgids Sjanghai.

De National Geographic Reisgids Panama

Hoewel het Midden-Amerikaanse land Panama bij de meeste mensen alleen bekend is door het wereldberoemde Panamakanaal, is het voor de avontuurlijke toerist meer dan de moeite waard. Natuurliefhebbers komen volop aan hun trekken in de overweldigende jungle, zonaanbidders roemen de witte stranden en cultuurliefhebbers worden aangetrokken door de traditioneel levende indianenstammen. AD Reiswereld riep Panama uit tot 'de hotste bestemming van 2008'. Het land is nog niet bedorven door massatoerisme: er zijn nog volop plekken die ontdekt kunnen worden. De National Geographic Reisgids Panama helpt daarbij.

De National Geographic Reisgids Sjanghai

Sjanghai is de grootste stad van China en het economische centrum van het land. Deze kosmopolitische metropool van 18 miljoen mensen profiteert ten volle van de economische vrijheden in het moderne China. Oud en nieuw ontmoeten elkaar in Sjanghai: er zijn intieme Chinese restaurantjes, maar ook hippe nachtclubs. Glanzende wolkenkrabbers, maar ook een romantische, oude Franse wijk. Luidruchtige Chinese bazaars, maar ook chique winkels met de duurste merkkleding. De National Geographic Reisgids Sjanghai wijst de weg.

National Geographic Reisgids Panama

Paperback met flappen, 272 pagina's

ISBN 978 90 215 3848 8

Prijs: ¤ 19,95

National Geographic Reisgids Sjanghai

Paperback met flappen, 272 pagina's

ISBN 978 90 215 3858 7

Prijs: ¤ 19,95

Voor informatie en recensie-exemplaren kunt u contact opnemen met: Kosmos Uitgevers, Maaike Maaswinkel, tel.: 030 - 234 92 74

E-mail: mmaaswinkel@kosmosuitgevers.nl Website: www.kosmosuitgevers.nl