Volwassen website voor volwassen speler op de arbeidsmarkt

06/02/2009 13:31

Fier Mensenwerk

Vanaf 1 februari 2009 is het digitale visitekaartje van Fier Mensenwerk, detacheerder van onder meer ICT en Finance specialisten, te bezichtigen in een geheel nieuwe jas. Na onderzoek onder haar (potentiële) klanten en medewerkers, heeft Fier besloten om een nieuwe website te bouwen welke nog beter aansluit op de wensen en behoeften uit de markt.

Fier Mensenwerk wil het optimale uit haar website te halen. Van strategie en gebruiksvriendelijk website design tot een prachtig content management systeem en het meten van de site resultaten met Google.

Het ontwerp van de website van Fier Mensenwerk was al weer enige jaren oud en was aan vernieuwing toe. Tevens bestond de behoefte zelf wat meer met de content te kunnen doen zoals het wijzigen van tekst en beeld en het toevoegen van acties en nieuwe pagina's.

Na overleg en het bespreken van verschillende offertes is er voor gekozen om met RedKiwi samen te werken. Zij realiseerden een complete restyle en herindeling met het TYPO3 Content Management Systeem (CMS), waarmee Fier Mensenwerk zelf op eenvoudige wijze de website kan beheren. Dat geeft haar niet alleen meer vrijheid, maar scheelt ook beduidend in de kosten.





http://www.fiermensenwerk.nl