Ingezonden persbericht


Uitnodiging: selectiedagen 'Lords of Poker' 6 & 7 februari

Een bondgenootschap van 40 professionele pokerspelers, succesvolle zakenmensen en Nederlandse celebrities nemen het tegen elkaar op in het televisieprogramma Lords of Poker dat in maart 2009 van start gaat op RTL7. Het genootschap - dat nu nog bestaat uit 30 leden - gaat op 6 en 7 februari in de Amsterdamse Beurs van Berlage op zoek naar de laatste 10 beste en meest charismatische pokerspelers van Nederland om het team compleet te maken. Want naast pokertalent is persoonlijkheid het allerbelangrijkste criterium. Via Everest Poker hebben zich maar liefst 130 deelnemers zich gekwalificeerd voor deze selectiedagen. In totaal worden ongeveer 600 pokeraars gescreend.

Ontmoet bekende of toekomstige Lords of Poker!
Op dit moment bestaat het bondgenootschap uit 30 leden, waaronder een aantal Bekende Nederlanders zoals Sander Foppele, Maud Mulder, Matthijs Brouwer, Raemon Sluijter, en Fajah Lourens. Bovendien nemen een aantal profpokeraars zitting in het genootschap, zoals Everest Poker-speler Steven van Zadelhoff. Op 6 en 7 februari selecteren deze 30 huidige leden van het bondgenootschap de 10 laatste leden. Bent u benieuwd welke 10 toppers straks in het televisieprogramma 'Lords of Poker' te volgen zijn? Of wilt u een interview met één van de Bekende Nederlanders of pokeraars die al Lord zijn? U bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 7 februari aanstaande aanwezig op dit bijzondere pokerevenement. Klik hier om u aan te melden.

Programma op 7 februari in Beurs van Berlage, Amsterdam 15.00 uur Aanvang laatste finaleronde
17.30 uur Bekendmaking van de 10 nieuwe Lords of Poker 17.45 uur Gelegenheid voor interview met de aanwezige Lords of Poker


- Einde bericht -

Noot aan de redactie (