RTL Group

Exclusief dagelijks Hiswa-nieuws van RTL Nederland op internet

RTL Nederland is een unieke samenwerking aangegaan met de HISWA 2009, het grootste watersportevenement van Nederland dat plaatsvindt van 3 tot en met 8 maart in Amsterdam RAI. Tijdens dit evenement zal een RTL-reporter dagelijks via www.rtl.nl/hiswa een videoverslag vanaf de HISWA-beurslocatie brengen. Voor dit dagelijkse HISWA-nieuws gaan alle deuren en kajuiten op de beurslocatie open. De bulletins bevatten dan ook exclusieve content die elke zeiler of motorbootvaarder zal aanspreken.

Het HISWA-nieuws wordt vanaf dinsdag 3 maart via deze speciale website uitgezonden. Om de ware watersporter op deze informatieve bulletins te wijzen, start op vrijdag 20 februari een promotiecampagne op de RTL-zenders. Bezoekers van de site maken kans om een seizoen lang gebruik te maken van een luxe sloep van Interboat met vaste ligplaats in Loosdrecht. Ook zijn via de website kaarten voor de HISWA te winnen.

Website: rtl.nl/hiswa

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Janet Tuinstra, Senior Communicatieadviseur RTL Nederland via tel. 035-6718 939 of via Janet.tuinstra@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.