RTL Group

Is legendarische Horatio Caine nog te zien in RTL 5-hitserie 'CSI: MIAMI'?

Is Horatio Caine nog in leven? Die vraag staat centraal in een nieuwe serie afleveringen van CSI: Miami bij RTL 5. Seizoen zes eindigde met een echte cliffhanger: crimefighter Horatio Caine werd op het vliegveld neergeschoten, waarna hij roerloos op de grond bleef liggen. Of de leider van het team forensisch detectives in Miami de aanslag heeft overleefd, wordt duidelijk in seizoen zeven.

In de eerste aflevering horen de teamleden dat Horatio is neergeschoten. Ze haasten zich naar het vliegveld, waar ook de pers massaal naartoe is gestroomd. Daarnaast komt er antwoord op de vraag wat de rol is van Ryan, die zich vreemd gedroeg en na de aanslag een verdachtmakend sms-je ontving.

Horatio Caine is al vanaf de eerste minuut een van de hoofdrolspelers van CSI: Miami. Na een zeer korte loopbaan bij de explosievenopruimingsdienst kreeg hij de leiding over een team van forensisch detectives. Caines leven is nogal turbulent te noemen: zijn vader vermoordde zijn moeder, wat Caine hem met de dood liet bekopen. Zijn broer Ray zette zijn dood tweemaal in scène, om uiteindelijk echt te overlijden. Een jonge verdachte in een moordzaak bleek zijn zoon en Caines zieke vrouw werd doodgeschoten door een bendelid. Mocht Caine de aanslag overleven, dan kan hij een nieuw feit aan deze indrukkwekkende lijst van gebeurtenissen toevoegen. CSI: Miami is een spin off van de populaire televisiereeks Crime Scene Investigation. In CSI: Miami gebruiken Horatio Caine (David Caruso), Calleigh Duquesne (Emily Procter), Eric Delko (Adam Rodriguez), Alexx Woods (Khandi Alexander), Ryan Wolfe (Jonathan Togo) en Natalia Boa Vista (Eva La Rue) hun forensische kennis om moorden op te lossen in het zonnige Miami.

Uitzending RTL 5: wekelijks vanaf dinsdag 3 maart tussen 20.30 en 21.25 uur.

Website: rtl.nl/csimiami

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Onderwaater, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718406 of marije.onderwaater@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.