Gemeente Stadskanaal

Op dinsdag 3 maart 2009 is er van 15.30 tot 17.30 uur een inloopbijeenkomst in de Willibrordschool. De bijeenkomst gaat over een opknapbeurt van het schoolplein. De Willibrordschool en Wijkaanpak Stadskanaal organiseren deze bijeenkomst gezamenlijk.

De gemeenteraad heeft vorig jaar extra budget voor de (her)inrichting van speelplekken beschikbaar gesteld. Voor elke wijk is een bedrag beschikbaar. Dat bedrag is gebaseerd op het aantal kinderen in de wijk. Voor het centrum van Stadskanaal is een bedrag van 2500,00 euro beschikbaar. Voorwaarde is dat de buurtbewoners instemmen met de voorgestelde plannen van de initiatiefnemers.

De Willibrordschool kwam met het verzoek om hun schoolplein een opknapbeurt te geven. Het schoolplein heeft een wijkfunctie. Dat betekent dat het plein ook na schooltijd en in de weekenden door buurtkinderen en hun ouders en grootouders gebruikt wordt. De Willibrordschool juicht dit ook van harte toe.

Doel van de inloopbijeenkomst is om de buurtbewoners te vragen of zij ermee instemmen om het budget te gebruiken voor een opknapbeurt van het schoolplein van de Willibrordschool. De Willibrordschool laat die middag zien welke speeltoestellen zij graag op hun schoolplein willen. De kinderen kunnen hun speelwensen aangeven.

GeĂŻnteresseerden zijn van harte welkom op deze inloopbijeenkomst.
* 23 februari 2009