FloraHolland


Paasworkshop etalage maken op 3 maart a.s.

NAALDWIJK (24 februari 2009) - Victory Pyramide organiseert op dinsdagavond 3 maart van 19.00 tot 21.00 uur een workshop Etaleren. Gezien de periode van het jaar staat uiteraard Pasen centraal.
Arrangeur Bart van der Elsken laat zien hoe men op een eenvoudige manier de mooiste paasetalages kan maken. "Op het middenplein van Pyramide heb ik een etalage nagebouwd. De deelnemers aan de workshop moeten met elkaar, in groepen van vier tot zes personen, deze etalage decoreren met producten van Victory en de andere Pyramide-bedrijven. Ik geef daarbij tips hoe men dat beter kan doen, en vooral goedkoper. Want een mooie etalage hoeft helemaal niet veel geld te kosten," aldus Van der Elsken.
De workshop is in principe bedoeld voor bloemisten en tuincentra, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Deelname is gratis. Vanwege de organisatie is het handig als men zich vooraf opgeeft. Dat kan bij Victory Pyramide of bij Victor Bajramovic, de bedrijfsleider van groothandelscentrum Pyramide.
De workshop is er eentje uit een reeks van vijf die Victory Pyramide op de agenda heeft staan voor dit jaar. Er volgen nog workshops etaleren over onder andere de thema's zomer, herfst, Halloween en Kerst. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de e-mail: ` Aanmelden' of telefonisch: 0174-62 02 31.