Gemeente Boskoop


PERSINFO

Nummer : 813

Datum : 18 februari 2009

Samen discussiëren over het cultuurbeleid

De gemeente Boskoop organiseert op 3 maart een cultuurbijeenkomst in De Plataan. Tijdens deze bijeenkomst kunt u meedenken en discussiëren over de uitvoering van het cultuurbeleid van de afgelopen jaren. Ook wordt nagedacht over de toekomst. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. U kunt uzelf voor de avond aanmelden via mvanrijn@boskoop.nl of via 0172-219500.

De gemeente hoopt dat zoveel mogelijk culturele partijen bij de avond aanwezig zijn, zodat een goede discussie gevoerd kan worden. Wethouder Oosterwijk: "Vanzelfsprekend vind ik het ontwikkelen en uitvoeren van een breed gedragen cultuurbeleid van grote waarde voor Boskoop. Het is goed om met belanghebbenden na te denken over de wijze waarop cultuur nu aan bod komt in Boskoop en de wijze waarop dat in de toekomst moet gebeuren. Wij hebben van verschillende kanten vernomen dat er ontevredenheid heerst over de manier waarop het cultuurbeleid in de gemeente wordt uitgevoerd. Sinds november 2004 wordt het cultuurbeleid uitgevoerd door het Cultureel Platform Boskoop en om verschillende redenen komt dit niet goed van de grond. Om het beleid de komende jaren beter te kunnen stroomlijnen willen wij met belanghebbenden om de tafel".


---------------------------------------------------------------- Einde Persbericht ---------------------------------------------- Voor vragen kunt u terecht bij de medewerkers van Communicatie, tel. 219558 of 219553.