Gemeente Baarn

Grote schoonmaak in twee wijken

Volgende week start maakt de gemeente 'integraal schoon' in twee wijken in Baarn. Op dinsdag 3 maart zijn verschillende straten in de Componistenwijk West aan de beurt. Donderdag 5 maart wordt schoongemaakt in straten naast de Amsterdamsestraatweg en Uytenbosch. Om overal goed bij te kunnen, wordt aan bewoners en bezoekers van de wijken gevraagd om de auto tijdens het schoonmaken een dagje ergens anders te parkeren. Er wordt gewerkt tussen 08.30 en 16.00 uur. Bewoners en bedrijven van de wijken hebben daarover schriftelijk bericht ontvangen.

Tijdens Integraal Schoon
veegt de gemeente straten, parkeerstroken en trottoirs schoon; borstelt de gemeente onkruid weg van ondermeer trottoirs en klinkerstraten;
controleert de gemeente op overhangend groen vanuit tuinen op de openbare weg;
zuigt de gemeente de putten schoon;
voert de gemeente klein herstelwerk uit;
maakt de gemeente waar nodig het straatmeubilair schoon.

Schoonmaakschema volgende week
Dinsdag 3 maart: fietspad langs de Chopinlaan / van Heemstralaan; van Beethovenlaan; Strausslaan; Sweelincklaan; Haydnlaan; Bachlaan; Schubertlaan; deel Bernhard Zweerlaan (zie kaartje); Viottalaan;

Donderdag 5 maart: van Reenenlaan; Rutgers van Rozenburglaan; Regentesselaan; Hertog Hendriklaan; Anna Paulownalaan; deel Wilhelminalaan (zie kaartje); Uytenbosch.

In de loop van het jaar komen vrijwel alle straten in Baarn aan de beurt voor een grondige schoonmaak. Bewoners en bedrijven worden dan schriftelijk geïnformeerd. Ook op de paginas Gemeentenieuws in lokale kranten krijgt u daarover informatie.


* kaartje componistenwijk west.jpg (636.94 KB)
* kaartje rond amsterdamsestraatweg.jpg (641.11 KB)