Ingezonden persbericht


MSI op CeBit 2009, 3 t/m 8 maart in Hannover Duitsland

voor sommige iets nieuws, voor anderen een jaarlijks terugkerend evenement: CeBit.

Ieder jaar vindt in maart dit grootse event omtrent innovaties en vernieuwing in de internationale ICT-industrie plaats in de mooie stad Hannover in Duitsland. Ook dit jaar kunnen we tussen 3 en 8 maart weer een bezoek brengen aan onze oosterburen.

Naast het informatieve aspect van dit evenement, is er uiteraard ook ruimte voor ontspannen bijeenkomsten en informele kennismakingen. Zoals wellicht bekend is bij u ben ik de nieuwe Marketing Communicatie Officer bij MSI die verantwoordelijk is voor alle marketing in de Benelux. Om elkaar beter te leren kennen en het spreekwoordelijke ijs te breken, zou ik graag eens met u een drankje drinken en praten over mogelijkheden en samenwerking op het gebied van marketing. En de CeBit zou hier een zeer geschikt moment voor zijn. Misschien kunt u al eens nadenken over het al dan niet aanwezig zijn op dit evenement en wanneer u kans ziet een gaatje voor mij vrij te houden.

Hopelijk kunnen we een afspraak maken voor tijdens de CeBit, anders is er natuurlijk voldoende mogelijkheid dit buiten CeBit om te doen.

Best regards,

Janneke Verheijen
Marketing Communication Officer Benelux
Tel:
+31 (0)40 2676632
Fax:
+31 (0)40 2676638
Mobile:
E-mail:
janneke.verheijen@msi.eu Web:
www.msi.eu
MSN: