Ingezonden persbericht

Zie ook:
SecureLink bouwt flauwekul op 1 april
SecureLink is benoemd tot tweevoudig Juniper Elite Partner

Hardinxveld-Giessendam/Wommelgem, 3 maart 2009.
Security en Networking partner SecureLink is, zowel in Nederland als België, gevraagd toe te treden tot het selecte gezelschap van Juniper Networks Elite Partners voor Enterprise Networking en Advanced Security. Juniper Networks kent deze status slechts aan enkele partners in de Benelux toe. Deze benoeming is dan ook een bekroning op de jarenlange focus en inspanning voor Juniper Networks producten.

De dubbele toekenning van de Elite status benadrukt de specialiteit van SecureLink. Als security en network integrator werkt SecureLink niet alleen met de beste beveiligingsoplossingen, maar weet SecureLink als geen ander hoe deze oplossingen in het netwerk geïntegreerd moeten worden. Zo creëert SecureLink een optimaal beveiligde, samenhangende, flexibele en toekomstvaste netwerkinfrastructuur.

De gefocuste aanpak, de hoog gecertificeerde medewerkers en de technische expertise die SecureLink aan de dag legt op het gebied van design, integratie, support en maintenance is het management van Juniper Networks niet ontgaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat SecureLink per direct bekroond is met de status van Elite Partner in beide landen.

"Als eind-verantwoordelijke voor de operations in EMEA staat SecureLink mij scherp op het netvlies", aldus Gert-Jan Schenk, Senior VP Operations EMEA van Juniper Networks. "Sinds jaar en dag is SecureLink een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande organisatie die nadrukkelijk kiest voor de kwaliteit van Juniper Networks. Als Juniper Networks zijn wij zeer content met deze toewijding die ook nog eens samenvalt met een originele marktbenadering en hoge klanttevredenheid. Wat kunnen wij nog meer wensen van een partner? Vandaar dat het uiteindelijk vanzelfsprekend was SecureLink te belonen met het zeer verdiende dubbele Elite partnerschap in België en Nederland."

Over SecureLink | SecureLink is een vooraanstaande Benelux georiënteerde security en networking integrator. SecureLink onderscheidt zich door haar security en networking specialisatie, voorname vendor statussen, managed services en een ongekend hoge klanttevredenheid. Dit gecombineerd met een gestage groei van omzet en organisatie. SecureLink is veelvuldig beloond met awards van de meest vooraanstaande security vendors in de industrie. Haar visie, oplossingen en onderscheid laten zich doorvertalen naar twee woorden; Go Secure!

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Marina Spelbrink | SecureLink Nederland B.V. | Kade 44 | 3371 EP | Hardinxveld-Giessendam | T +31 (0)88-1234 200 | marina.spelbrink@securelink.nl | www.securelink.nl


---- --