Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

---

Vogel's FlatscreenFitter (TM) is nu beschikbaar in de gratis Open ICEcat

Nederland, Dinsdag 3 maart 2009: Vogel's Europa's erkend als dè branche-expert in ontwerp, plaatsing en fabricage van bevestigingen en meubelen voor audio- en videoapparatuur, sluit zich aan bij Open ICEcat om hun channel partners in EMEA/Wereldwijd te ondersteunen met gratis meertalig product informatie, inclusief Vogels "FlatscreenFitter". Vogels "FlatscreenFitter" zoekt het juiste Vogels product bij elk type beeldscherm, ongeacht merk of soort.

Met deze stap wil Vogel's de zichtbaarheid van haar producten als wandsteunen voor LCD/Plasma TV, Projectoren, Luidsprekers, Beeldschermen, Video apparatuur, in de markt verbeteren. De continue groei van LCD/Plasma TV heeft Vogel's de mogelijkheid gegeven om een stap verder te gaan en producten te ontwikkelen die het mogelijk maken om een beeldscherm te draaien/kantelen om nog beter zichtbaarheid voor de gebruiker te bieden.

"Sinds de start van Vogel's, hebben we ons ingezet om de markt te voorzien van de beste service en hoogste kwaliteit consumenten en zakelijke producten. Nu dat Vogel's zich aansluit bij Open ICEcat zijn we nog beter in staat ondersteuning te bieden aan onze partners door ze toegang te geven tot gestandardiseerde productinformatie en de compabiliteits tabellen van Vogel's "FlatscreenFitter" te koppelen aan de 5000+ beeldschermen in ICEcat", zegt een woordvoerder van Vogel's.

Vogel's participatie in Open Icecat met hun "FlatscreenFitter" is van strategisch belang. Gebruikers van ICEcat worden veeleisender ze moeten online product adviezen afgeven aan eindgebruikers, door deze koppelverkoop zijn ze beter in staat marge te maken en de "Flatscreenfitter" koppeling draagt daaraan bij." Aldus Martijn Hoogeveen, CEO van Icecat.

About Vogel's
In 1973 introduceerde een klein familiebedrijf in Nederland 's werelds eerste luidsprekersteun. Nu, 35 jaar later, wordt Vogel's wereldwijd erkend als dè branche-expert in ontwerp, plaatsing en fabricage van bevestigingen en meubelen voor audio- en videoapparatuur. In de loop der jaren heeft Vogel's vele nieuwe en innovatieve producten op de markt gebracht.

Vogel's productassortiment meubelen en steunen wordt gebruikt door bedrijven en consumenten over de hele wereld, en bestaat uit bevestigingsoplossingen voor LCD- en plasma-tv's, projectoren, audio/video-apparatuur en luidsprekers. www.vogels.com

About Open ICEcat
ICEcat.biz was created in 2003 and has developed rapidly into a multilingual Worldwide open catalogue for the IT, Telecom, Consumer Electronics and Office sectors. The free OpenICEcat service was launched in December, 2005, and is currently supported by more than 160 manufacturers, including HP, Philips, IBM, Sony, Vodafone, Samsung, Acer and Canon. The main motivation of manufacturers and the channel to join this concept is to drive channel costs down, and to improve the standardization and quality of product content in the channel. OpenICEcat is ruled by the Open Content License Agreement. ICEcat.biz provides product content in XML format or via URLs. The content is used in more than 5000 webshops, comparison sites, advisors and ERP systems.

More information

Vogel's
Name: Vogel's Spokesman
Email: press@vogels.com
www.vogels.com

ICEcat
Karina Minano
mailto: Karina@icecat.biz www.openicecat.com