Net4kids start samenwerking met Nestlé Nederland

Fabrikant van ondermeer Maggi, Nescafé en Nesquik ondersteunt kinderhulporganisatie bij marketing

Amstelveen, 3 maart 2009 - Net4kids, de non-profit organisatie die donateurs duurzaam verbindt met kinderhulpprojecten in het buitenland is een samenwerking gestart met een groep marketing- en verkoopprofessionals van Nestlé, het grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld.

Sinds twee maanden hebben medewerkers van Nestlé vrijwillig de marketingactiviteiten van Net4kids op zich genomen. De vijfentwintig professionals van het voedingsmiddelenconcern bedenken marketingplannen voor de verschillende doelgroepen van Net4kids. Met creatieve en originele acties worden donateurs gezocht die zich duurzaam willen verbinden aan projecten waarin kansarme kinderen worden ondersteund bij het opbouwen van een waardevol bestaan. Het streven voor 2009 is vooral de naamsbekendheid van Net4kids bij een breed publiek te vergroten.

De werkzaamheden voor Net4kids komen voort uit de behoefte van de medewerkers van Nestlé om door middel van inzet van hun expertise een bijdrage te leveren aan het bevorderen van kinderhulp.

Algemeen directeur van Net4kids Dani Bicker Caarten: "Wanneer een groep professionals van Nestlé zich voor langere tijd aan je organisatie verbindt, duurt het even voor je er in durft te geloven. Het enthousiasme, de creativiteit en hun kennis van marketing zijn zeer leerzaam voor onze organisatie en we zijn dan ook zeer gelukkig met de samenwerking. De projecten die onze donateurs ondersteunen zijn prachtig en het effect dat de hulp die deze mensen geven groot. Het is geweldig wanneer meer Nederlanders er vanaf weten."

Anton van Hoek, Marketing Manager Drinks van Nestlé en verantwoordelijk voor de samenwerking met Net4kids: "We vinden het belangrijk ons niet alleen commercieel in te zetten, maar ook onze bijdrage te leveren aan maatschappelijke organisaties. Toen we de vraag stelden, meldden er zich direct meer dan twintig medewerkers aan die, voor een groot deel in de eigen tijd, vol overtuiging wilden helpen Net4kids te ondersteunen."