Ingezonden persbericht


CeBIT 2009 in Hannover, Duitsland
Geachte persrelatie,
Onderstaand vindt u een overzicht van onze klanten die volgende week op CeBIT aanwezig zijn met een stand en van de activiteiten die ze organiseren tijdens deze beurs. CeBIT vindt dit jaar plaats van 3 t/m 8 maart 2009 in Hannover.

Met vriendelijke groet,

Lammers van Toorenburg Benelux PR
*-*-*

Iron Mountain Digital - Hal 2, standnummer C48
Iron Mountain Digital, specialist in beveiliging en opslag van digitale data en onderdeel van Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM), presenteert zijn complete aanbod informatiebeheeroplossingen voor digitale dataopslag op CeBIT 2009. Dit aanbod omvat oplossingen voor back-up, archivering en herstel van data op laptops, pc's en fileservers, waardoor organisaties verzekerd zijn van volledige compliancy. Tot het STaaS-aanbod behoren oplossingen op lange termijn voor back-up, dataherstel, e-mailbeheer en -archivering, en e-discovery en -archivering. De oplossingen versleutelen en versturen data via een waterdichte en beveiligde internetverbinding naar het compleet beveiligde Iron Mountain-datacenter. Klanten kunnen informatie op elk moment opvragen. Duplicatie- en compressietechnologie minimaliseert het datavolume tot tachtig procent. Het Iron Mountain Digital-servicemodel beperkt de vaste lasten. Daarbij zorgt STaaS voor kostenbesparingen op storagegebied van twintig tot vijftig procent en maakt het de extra storage-infrastructuurkosten overbodig.

Over Iron Mountain Digital
Iron Mountain Digital is de technologie-unit van Iron Mountain, Incorporated en een wereldwijde aanbieder van software en services voor de beveiliging, de archivering en het herstel van digitale data. Iron Mountain Digital biedt zijn veelomvattende oplossingen en service op het gebied van databescherming en -herstel, en digitale archivering direct of via een wereldwijd net van partners aan. Het Amerikaanse hoofdkantoor van Iron Mountain Digital bevindt zich in Southborough, Massachusetts (VS). Het Europese hoofdkantoor is in Frankfurt am Main (Duitsland) gevestigd. Meer informatie: www.ironmountaindigital.nl.

Aanwezige woordvoerders op de stand zijn Hartmut Wagner, Senior Vice-President Worldwide Sales en Marketing (4-6 maart aanwezig), en Stephan Haux, Senior Product Manager EMEA (3-6 maart aanwezig). Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Lianne van Dijk via ironmountaindigital@lvtpr.nl.

*-*-*

IDS Scheer - Hal 4, standnummer E38
IDS Scheer AG, marktleider in Business Process Management-oplossingen (BPM), presenteert zijn nieuwste ARIS-software en bewezen consultancydiensten. Dit doet het bedrijf onder de slogan 'Improve Business Performance'. Voor het eerst biedt IDS Scheer op CeBIT bezoekers een blik achter de schermen. Zo krijgen ze inzicht in het werk van het onderzoeks- en ontwikkelteam. Op de beurs informeert IDS Scheer klanten en prospects over de toegevoegde waarde van zijn portfolio en hoe BPM-oplossingen kunnen bijdragen aan het overleven van de huidige economische crisis. Daarnaast presenteert het bedrijf toekomstige trends. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in innovatie op het gebied van BPM, kunnen een geavanceerde versie van de nieuwe ARIS Governance Engine testen. Zo ervaren ze zelf hoe eenvoudig governance-processen te modeleren en uit te voeren zijn.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Anja Breunis of Marije Perdon via idsscheer@lvtpr.nl.

*-*-*

Western Digital - Hal 25, standnummer H102
Western Digital (WD), een van de marktleiders en eerste spelers in de storagemarkt, biedt producten en diensten voor mensen en organisaties die digitale informatie verzamelen, beheren en toepassen. Western Digital produceert kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare hard drives met een hoge beschikbaarheid, die data snel beschikbaar maken en goed beschermd houden. De storageproducten van Western Digital worden geleverd aan systeemproducenten en geselecteerde resellers onder de merknaam Western Digital.

Op standnummer H102 in hal 25 is de nieuwste productlijn van Western Digital te bezichtigen, waaronder de Caviar Green, de WD My Book World Edition en de WD HD TV Media Player. Op de Western Digital-stand zijn elke dag medewerkers aanwezig om vragen over het productportfolio te beantwoorden. Danny Mauerhofer, Public Relations Manager, is op 3, 4 en 5 maart beschikbaar voor gesprekken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Daniëlle Adam via wd@lvtpr.nl.

*-*-*

Trend Micro - Hal 11, standnummer D06, en hal 25, standnummer E117 Trend Micro is toonaangevend op het gebied van veilig beheer van content en bedreigingen. Trend Micro voorziet individuen en organisaties in alle soorten en maten van bekroonde beveiligingssoftware, -hardware en -services. Voor meer informatie: www.trendmicro.nl.

Trend Micro-experts zullen deze dagen in hal 11, standnummer D06 het Trend Micro Smart Protection Network en de Cloud-Client-infrastructuur demonstreren voor real-time protection tegen oude en nieuwe webbedreigingen. In hal 25, standnummer E117 zullen de nieuwe Worry-Free-producten voor het mkb gedemonstreerd worden. De beveiliging van e-mail- en dataverkeer zal hier in het middelpunt van de belangstelling staan.

De nieuwe-generatie webbedreigingen breidt zich in een zeer snel tempo uit. Tijdens Trend Micro's persconferentie op 4 maart van 12.00 uur tot 13.00 uur (zaal 15 van het Covention-centrum) informeert Raimund Genes, CTO Anti-Malware, over deze bedreigingen en zal hij de beveiligingstrategieën presenteren op basis van het Trend Micro Smart Protection Network. Ook zullen de onderwerpen Hosted Services, Systems Management, Groene IT en virtualisatie aan bod komen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Anja Breunis of Daniëlle Adam via trendmicro@lvtpr.nl.

*-*-*

STRATO - Hal 8, standnummer TBC
STRATO, de op een na grootste hostingprovider van Europa, is dit jaar met een eigen stand aanwezig op CeBIT. STRATO biedt homepagepakketten, hoogwaardige dedicated en virtuele servers en professionele webshops. Op CeBIT introduceert STRATO een nieuwe productlijn waarmee consumenten nog eenvoudiger gebruikmaken van het internet. Daarnaast laat STRATO op de beurs zien hoe het bedrijf inspeelt op hedendaagse ontwikkelingen als virtualisatie, groene IT, SaaS en cloud-computing. STRATO-woordvoerders op de stand zijn Damian Schmidt (CEO), Florian Brugger (Corporate Communications) en Lars Gurow.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Annemiek Driessen of Jasper Koek via strato@lvtpr.nl.

*-*-*
LANCOM Systems - Hal 13, stand C34
Netwerkspecialist LANCOM Systems introduceert op CeBIT de LANCOM 9100 VPN. Thuiswerkers kunnen via de tweeduizend tunnels van deze VPN-gateway het bedrijfsnetwerk snel en eenvoudig op afstand benaderen. Nieuw is ook de LANCOM WLC-4100. Deze WLAN Controller beheert tot duizend access points en WLAN-routers waarmee werknemers op een of meerdere externe locaties snelle en draadloze toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk. LANCOM richt zich voornamelijk op zijn portfolio van 802.11n-gebaseerde access points en clients voor bedrijven. Daarnaast is er een nieuwe serie Gigabit-switches en is er tijdens CeBIT volop aandacht voor netwerkvirtualisatie, outdoor draadloze LAN's en Voice over IP. Bezoekers krijgen ook een voorproefje van de nieuwe SSL-VPN en contentfilters voor LANCOM VPN-routers.

Aanwezige woordvoerders op de stand zijn Ralf Koenzen, (Algemeen Directeur), Jan Buis (Director International Sales) en Michel Woudstra (Country Manager Benelux). Zij zijn beschikbaar om uw vragen met betrekking tot de Nederlandse en Belgische markt te beantwoorden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Gijs van Beek of Lianne van Dijk via lancom@lvtpr.nl

Over LANCOM
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden en andere organisaties. Het bedrijf levert oplossingen en software voor IP-gebaseerde VPN-, VoIP- en draadloze netwerken, inclusief ondersteuning en dienstverlening. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke klanten. LANCOM richt zich vooral op producten voor internettoegang met geïntegreerde, hoogwaardige firewalls voor ADSL-, SDSL-, ISDN- en UMTS-toegang. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN), draadloze netwerken (Wireless LAN) en Voice over IP. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Wenen, Caldaro (Italië), Barcelona en Amsterdam. Meer informatie is te verkrijgen op www.lancom-systems.nl.

*-*-*