Wonenonline viert 10-jarig jubileum met nieuwe site


Assen, 20090303 -- Wonenonline viert haar 10-jarig jubileum. Wat ooit begon als een hobby, is uitgegroeid tot een van de grootste woonportalen van Nederland. Om dit succes te vieren heeft de site een nieuwe look & feel gekregen. Ook legt Wonenonline de bezoekers in de watten met mooie woonacties en interieurprijzen.

Tien jaar geleden werd Wonenonline.nl in het leven geroepen. Een hobby van een gepassioneerd duo groeide in de loop der jaren uit tot een zeer populair woonportaal met succesvolle dochter-websites. En de bezoekersaantallen blijven groeiende. Zo ontving het portaal in 2008 maar liefst 50% meer bezoekers als het jaar daarvoor.

Klein maar groots
Ondanks de explosieve groei bestaat Wonenline nog steeds uit een handjevol mensen. Het opmerkelijke is dat Wonenonline.nl altijd onafhankelijk is geweest van adverteerders. Ook is er nooit een grote uitgeverij bij betrokken geweest.

"De sleutel tot succes zit `m in de passie én het feit dat we samenwerken met uitgebreide netwerken van deskundige professionals," verklaart een van de initiatiefnemers van Wonenonline trots. "Neem bijvoorbeeld de brochureservice, waarmee onze bezoekers gratis prachtige brochures aanvragen of kijk eens naar de nieuwe 3D-woonplanner... binnen vijf maanden tijd hebben zo'n 20.000 enthousiaste bezoekers het programma al gebruikt!"

Succesvolle sidekicks
Hoewel het vroeger `over the top' was om een stylist in te schakelen, is dat tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Wonenonline creëerde twee nieuwe sidekicks die meteen hun vruchten afwierpen: www.interieuradvies-online.nl en www.verkoopstyling-online.nl. Steeds meer bezoekers nemen hier een kijkje in de keuken van interieurstylisten en schakelen direct hun hulp in. Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum zijn ook deze sites in een nieuw jasje gestoken.

"Feel Good" nieuwtjes
Wonen is passie. Wonen is leven. Wonenonline kijkt liever niet naar de schaduwkant van de financiële crisis. In plaats daarvan komt ze met positieve alternatieven, nieuwtjes en services. Je leest hier alles over de duurzame, tijdloze meubeltrend van 2009 en vindt er inspiratie voor je interieurstoffen. Voor al diegenen met groene vingers is er ook goed nieuws: de tuintrends 2009 luiden het voorjaar in.

Alsof dit alles nog niet genoeg is, maak je op Wonenonline kans op toegangskaartjes voor de Woonidee Beurs in Utrecht. Meer weten? Bezoek snel www.wonenonline.nl.