Nieuwe hotelkamerveiling.nl initiatief van hotelhouder zelf


AMSTERDAM, 20090303 -- De website www.hotelkamerveiling.nl is een nieuw initiatief dat is opgestart door hotelhouder Klaas Stekelenburg met zijn twee zoons Matthijs en Jasper. De website creëert met 2.500 unieke bezoekers per dag en minimaal 1.000 verkochte veilingen per maand een echte win-win-situatie voor zowel de hotelhouder als de consument.

Hotels kunnen namelijk hun leegstaande kamers ter veiling aanbieden op www.hotelkamerveiling.nl, deze worden vervolgens per opbod verkocht. Het startbod varieert van 1 Euro tot een door het hotel aan te geven bedrag. Door de welbekende marktwerking is het uiteindelijke resultaat zowel bevredigend voor de hotels; hun anders leegstaande kamers worden gevuld, én de hotelgast; de gast bepaalt wat hij betaalt. De website is zeer gebruiksvriendelijk en informatief. Omschrijvingen en foto's geven een goed beeld van de geregistreerde hotels in binnen- en buitenland.

De hotelhouder bepaalt natuurlijk zelf of de hoogste bieder afhankelijk van de beschikbaarheid, een kamer kan boeken. De hotelgast ontvangt na veilige betaling via iDEAL een digitale waardebon. Deze waardebon heeft een geldigheidsduur van 1 tot 3 jaar, de cheque is overdraagbaar en daarom ook zeer geschikt als cadeau. Met de unieke code kan men de bon bij het desbetreffende hotel valideren.
Via www.hotelkamerveiling.nl profiteren zowel hotelhouder als -gast optimaal van het luxe product hotelkamers. Inschrijven kan op: www.hotelkamerveiling.nl

Over (de oprichters van) hotelkamerveiling.nl .

Eigenaar Klaas Stekelenburg startte in 1983 met zijn vrouw Greetje Zwagerman Hotel 't Paviljoen in Rhenen op de Grebbeberg. Na de explotatie 25 jaar te hebben gevoerd kwam Klaas anderhalf jaar geleden op het idee om met zijn twee zonen Matthijs en Jasper Hotelkamerveiling.nl op te richten. Bedoeld om de lege kamers die hotels hebben te veilen op het internet.

Dat is uitgegroeid tot een serieuze onderneming waarbij momenteel zo'n 70 hotels
deelnemen aan het veilingconcept. Hotelkamerveiling.nl is zich meer gaan richten op de wensen van hotels in het veilingsysteem. De lage provisies, werkbaarheid en eenvoud richting hotelhouders biedt vele voordelen voor hen. Hotelkamerveiling.nl is van mening dat hotels momenteel te hoge provisies moeten afdragen aan boekingsites die een redelijke monopoliepositie hebben ingenomen. De huidige hotels en gebruikers zijn zeer enthousiast over dit initiatief en daarom heeft Hotelkamerveiling.nl veel vertrouwen in de toekomst waarbij de huidige leegstand in hotels als gevolgs van de recessie Hotelkamerveiling.nl een goede oplossing is.