Spryng nu ook actief in de UK


AMSTERDAM, 20090303 -- Spryng lanceert vandaag haar online platform in het Verenigd Koninkrijk. Spryng is in Nederland en België bekend geworden als een zeer betrouwbare leverancier van mobiele diensten gericht op de zakelijke markt, hoewel privé-gebruik natuurlijk ook mogelijk is. Hierbij wordt de beste prijs/kwaliteit verhouding gerealiseerd.

Vele klanten uit het Verenigd Koninkrijk maken reeds tot tevredenheid gebruik van de platformen
www.spryng.nl en www.spryng.be. Om deze relaties beter te kunnen bedienen, is besloten om Spryng UK op te richten.

Via het onlineplatform www.spryng.co.uk zal Spryng onder andere starten met het leveren van een SMS gateway voor het verzenden van bulk SMS en SMS mailings. Een toegankelijk en zeer effectief communicatiemedium dat toegepast kan worden voor een groot aantal applicaties. Het verzenden via de SMS gateway van Spryng kan online via de interface, of via een eenvoudige integratie in uw eigen systemen middels een API.

De basisproducten bestaan uit SMS gateway (bulk SMS, webbased SMS, HTTP API SMS), SMS wholesale (worldwide), SMS marketing, Incoming SMS (Virtual Mobile Number) en maatwerkoplossingen. De producten zijn flexibel opgezet, waardoor ze zeer breed en veelal direct inzetbaar zijn.

De meeste producten, zoals het versturen van bulk SMS via de SMS gateway, SMS marketing en SMS wholesale worden zonder setup- of abonnementskosten aangeboden.

Dankzij de wereldwijde ervaring en contacten van Spryng worden de diensten tegen scherpe tarieven met de hoogste betrouwbaarheid, optimale kwaliteit en een goede service aangeboden. Spryng biedt al jaren diensten wereldwijd aan via www.sms-wholesale.com en lokaal via www.spryng.nl en www.spryng.be.

Voor meer informatie bent u welkom op www.spryng.co.uk of neemt u anders gerust contact met ons op.





Ingezonden persbericht