Politici en BN-ers steunen nieuw SOS Alarm Informatie systeem

03/03/2009 09:55

Allercard B.V.

Politici en Bekende Nederlanders steunen als Ambassadeur : SOS AlarmCard, het Internationaal en Landelijk SOS Alarm Informatie Systeem.

Tientallen Bekende Nederlanders en Politici hebben zich reeds aangemeld via de Hyves pagina en SOSAlarmCard.nl als Ambassadeur van SOS AlarmCard.

De succesvolle Internationale SOS AlarmCard en SOS AllerCard voor kinderen, volwassenen, senioren, (huis)dieren, mensen met een chronische aandoening, (voedsel)allergie en/of medicijnengebruik.

Hebben u en uw dierbaren altijd een herkenbaar SOS Alarm Informatie Systeem bij zich waardoor 'helpers' en/of of officiële hulpverleners direct weten hoe te handelen bij calamiteiten en/of ongelukken? De SOS AlarmCard en SOS AllerCard is de enige zekerheid die Nederlanders hebben dat bij dat er 24 uur per dag zeven dagen in de week altijd 'iemand' bereikt kan worden via de SOS AlarmCard centrale.

Want bent u altijd bereikbaar?

In het verleden zag je diverse mensen met een SOS armbandje of ketting of een 'briefje' in hun portefeuille. Maar veel mensen is dit niet bekend en tot op heden was er geen algemeen herkenbaar landelijk SOS Alarm Informatie Systeem die Nederlanders de mogelijkheid geeft om bij calamiteiten een persoonlijk SOS Alarm Informatie systeem in te schakelen. De SOS AlarmCard is de enige zekerheid dat er altijd 'iemand' bereikt wordt bij calamiteiten binnen het gezin of de familie.

De SOS Alarmcard biedt houvast. Zonder de privacy of de bewegingsvrijheid van de kaarthouder aan te tasten.

De SOS diensten zijn:


- De SOS AlarmCard: voor kinderen, senioren, volwassenen, ( huis ) dieren


- De SOS AllerCard : voor mensen met een chronische aandoening, ( voedsel ) allergie en/of medicijnengebruik


- De SOS AlarmGPS : voor het traceren en lokaliseren van personen


- SOS Alarm Vermist per SMS: de Alarm per SMS voor vermiste personen of ( huis ) dieren

Via de Hyves pagina van SOSAlarmcard.nl zijn politici zoals o.a. Wouter Bos, Femke Halsema, Geert Wilders, Rita Verdonk, Mei Li Vos, Alexander Pechthold, Andre Rouvoet, Boris van der Ham, Fatma Koser Kaya en bekende Nederlanders als: Marco Borsato, DO, Danny de Munk, Ali B, Tiesto, Jeroen van de Boom, Kluun, Ruud de Wild, Rob Stenders,Daphne Deckers, Armin van Buuren, Dennis van der Geest, Alain Clarck, Kane, Direct, Jorgen Raymann, Monique Smit, Ruth Jacott, Daphne Deckers, Nicolette van Dam, JIM, Dre Hazes, Lange Frans & Baas B, Anky van Grunsven, Golden Earring AMBASSADEUR geworden van SOS AlarmCard. Ook bedrijven en particulieren kunnen zich gratis aanmelden via de Hyves pagina en/of via de site van SOSAlarmcard.nl.

Bas Westerweel is bijzonder Ambassadeur van SOS AlarmCard. Bas is bekend van onder andere Toppop, Fort Boyard, MC Donald's Kitchen en LLiNK in Natura.

Bas, een gevoelsmens en familieman bij uitstek, voelde zich direct aangesproken door SOS AlarmCard en de diensten die zij aanbieden. Er is niets belangrijker dan je gezin, familie en vrienden en tot op heden was er geen Internationaal SOS Alarm Informatie Systeem welke mij ten alle tijde zou kunnen bereiken bij calamiteiten met mijn vrouw, kinderen of onze ouders aldus Bas. Bas getrouwd met Babette van Veen, heeft vier kinderen, Julie van 17, Dylan van 15, Sebastiaan van 8 en Silvyn. Daarnaast hebben Bas en Babette een hond als huisdier, de Ridgeback 'Willem'. Vanaf het moment dat ik hoorde over dit bijzondere initiatief heb ik er mijn steun eraan gegeven. En daarnaast voor mijn kinderen, onze hond Willem, mijn moeder en Babette haar vader en moeder de SOS AlarmCard diensten besteld. Ik weet nu dat Babette of ik altijd geinformeerd worden bij calamiteiten, dat is een geruststellende gedachte.

Het is belangrijk volgens Bas dat op het moment dat Nederlanders en officiele hulpverleners iemand aantreffen bij een calamiteit altijd direct kijken of

er een SOS AlarmCard of SOS AllerCard (sleutel)hanger aanwezigis! Als iedereen dit doet kan dit namelijk ook de levens redden van uw gezin, kinderen, partner of ouders. Tevens heeft Bas een bijzondere affiniteit bij de SOS Allercard, de kaart voor chronisch zieken, mensen met een (voedsel)allergie en of mensen met medicijnengebruik. Bas geeft aan dat door de SOS AllerCard te gebruiken en bij zich te dragen zullen mensenlevens gered worden en naasten sneller geïnformeerd. Bas verteld dat zijn zoon Sebastiaan astmatisch is en Dylan een allergie heeft. De SOS Allercard is een sleutelhanger en een kaart op creditcard formaat die wordt gedragen in de portefeuille. Op de SOS Allercard kan de drager diverse informatie kwijt zoals o.a. naast de persoonlijke gegevens, foto, bloedgroep, medicijnengebruik, geloof, welke (chronische) aandoening / allergie de drager eventueel heeft, hoe wel of juist niet te handelen bij eventuele calamiteiten, donorcodicil etc. Deze informatie redt diverse levens, zeker op het moment dat de drager niet in staat is door bijvoorbeeld 'bewusteloosheid of een taalprobleem ' om deze informatie te verstrekken. Kortom deze kaart gaat mee op de vakanties van de familie Westerweel - van Veen. De SOS Allercard is te verkrijgen in 40 talen.

Babette mocht de eerste SOS AlarmCard in ontvangst nemen voor haar zelf en de kinderen.

Op de site van SOSAlarmcard.nl en SOSAllerCard.nl kunnen ervaringen gelezen worden van gebruikers over de diensten van SOS Alarmcard en de SOS AllerCard.

Tevens kan via deze sites informatie verkregen worden over de diensten van SOS Alarm Vermist per SMS voor vermissingen van personen en (huis)dieren

of SOS AlarmGPS voor het traceren en lokaliseren van personen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.sosalarmcard.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,