Politie Gelderland-Zuid

Verdachte overval Rossum aangehouden

Rossum, 03-03-2009 o Maandag is in Wageningen een 33-jarige man zonder vaste woonadres aangehouden op verdenking van meerdere overvallen. Daaronder ook de overval die zaterdag werd gepleegd op een tankstationmedewerkster in Rossum.

De verdachte werd al enkele weken gezocht door de politie omdat hij wordt verdacht van het plegen van serie overvallen waaronder in Putten, Barneveld, Grave, Hoevelaken en Groningen (2). Maandag werd de man in Wageningen in zijn auto gesignaleerd door alerte politieagenten. Hierop is hij aangehouden. De informatie van de overval in Rossum wordt, net als de verdachte, naar het Roof Coördinatieteam van de politie in Groningen gestuurd. Zij verrichten het uitgebreide onderzoek naar deze overvallen. De man is een bekende van de politie en was recent weer op vrije voeten na een celstraf.

Reactie SMS
De politie heeft na verzending van een SMS Alert na de overval, meerdere tips ontvangen van getuigen die de auto gezien zouden hebben. Vandaag zijn geabonneerden via SMS geïnformeerd over het succesvolle resultaat. (01)

Laatst gewijzigd 03-03-2009 10:53 | © Regio Gelderland-Zuid |