Nieuwe koers van Hollands Bruine Vloot

03/03/2009 11:53

Quo Vadis Charters

PERSBERICHT 2 maart 2009

Een nieuwe koers van Hollands Bruine Vloot

Holland, Friesland en Zeeland zijn een logische keus als men op zoek is naar luxe en professionaliteit, verrassend op vakantie wil, voor bruiloft, jubileum, dagtocht, schoolweek, weekendje weg, of een hele week, voor meetings, incentives en ontspanning, maar dan ....

Keuze uit 400 schepen, of zijn het er soms meer .....

De Verenigde Hollandse Zeil Compagnie (VHZC) bepaalt graag samen mét de klant de uit te zetten koers in de maritieme wereld.

De persoonlijke behandeling van elke aanvraag mét een maatwerk offerte beloofd meer resultaat als het tijdrovend bijhouden van ingewikkelde prijslijsten en beschikbaarheidsoverzichten van honderden schepen op een website.

Het bieden van praktische informatie, zoeken naar passende antwoorden, het wegwijs maken in de vele mogelijkheden en het hebben van een luisterend oor om maritieme ideeën en wensen uit te werken laat volgens de VHZC de echte keuze aan de klant en is ervan overtuigd dat deze werkwijzen beter resulteren voor een reis op het juiste schip op het juiste vaarwater, overeenkomstig de aanvraag, verwachtingen en behoeften van de aanstaande varensgasten.

Op de deels historische, maar zeer professioneel georganiseerde schepen gooien de schippers met plezier de touwen los voor vakantiereis, vergaderingen en incentives op het milieuvriendelijke vervoersmiddel:

Zeilschepen

Geheel in Hollandse stijl en die stijl is verrassend aangenaam.

Van harte welkom aan boord

www.vhzc.nl





http://www.vhzc.nl

http://www.quovadischarters.nl/