Travel Unie International Nederland N.V.

GRIEKSE AVOND OP ROTTERDAMS SCHIP

Dans de Sirtaki met Holland International aan boord van de Serenity

Rijswijk, 2 maart 2009 â Op dinsdag 24 maart organiseert Holland International in samenwerking met het Griekse Verkeersbureau een informatieavond over de eilanden Rhodos en Corfu. De informatieavond wordt gehouden op een wel heel bijzondere locatie: het schip de Serenity in Rotterdam. Tijdens deze avond worden de reisagenten optimaal geïnformeerd over deze Griekse eilanden en is er een presentatie van de winnaar van de Veer voor de Beste Touroperator Griekenland, Holland International. Reisagenten kunnen zich inschrijven via TUI Online.

Naast de presentaties maken speciaal ingevlogen koks uit Griekenland een heerlijk, authentiek Grieks diner klaar. De avond wordt afgesloten met Griekse dans en muziek.

Het schip de Serenity ligt aan de Maasboulevard in het centrum van Rotterdam, ter hoogte van Tropicana. Inscheping vindt plaats tussen 18.00 en 18.30 uur. De avond is rond 22.00 uur weer afgelopen. Het schip blijft aangemeerd tot het einde van de avond. Na inschrijving ontvang je een bevestiging, routebeschrijving en het definitieve programma.