Ingezonden persbericht


Persbericht 3 maart 2009

L'Officiel NL modespecial
Couture en lentelooks rechtstreeks van de catwalk

Eindeloze inspiratie voor het komende modeseizoen brengt de uitgebreide modespecial van L'Officiel NL. In dit speciale modenummer bijzondere fashionshoots met internationale topmodellen en fotografen, en een special met meer dan 400 catwalklooks. Diepgaande interviews en reportages met onder andere Ellen ten Damme, Karina Smulders, Spijkers & Spijkers en Zaha Hadid. Op kunstgebied belicht L' Officiel bovendien de beste exposities en spraakmakende kunstenaars. L' Officiel NL ligt nu in de winkels, het wachten is alleen nog op de lente...

Vanaf februari 2009 geeft het Franse moederbedrijf Les Editions Jalou het modeblad L'Officiel NL zelf op de Nederlandse markt uit. Hoofdredacteur Nicolette Goldsmann: "We zijn ontzettend blij met deze sterke achterban, L'Officiel NL staat hierdoor sterker dan ooit." Het eerste nummer dat Les Editions Jalou in Nederland uitgeeft, ligt vanaf dinsdag 3 maart ter kennismaking voor 1,- in de winkels.

Over L'Officiel L'Officiel NL is er voor modeminnende en zelfstandige vrouwen. Sinds 1921 is dit high-end fashion magazine zeer succesvol in Frankrijk. L'Officiel NL is het eerste magazine dat couture toegankelijk maakt en als platform fungeert voor veel ontwerptalent. In Nederland verschijnt L'Officiel 6 keer per jaar in een oplage van 30.000 exemplaren.