Ingezonden persbericht


Persbericht

04 maart 2009

VVV Servicepunt Kerkrade gewoon geopend tijdens verbouwingen

Industrion neemt afscheid en evolueert tot Discovery Center

Industrion Kerkrade is in haar huidige vorm tot en met 12 juni gesloten voor publiek. In deze periode zet men aan het Museumplein te Kerkrade de puntjes op de i van een nieuw Discovery Center. Het VVV Servicepunt dat reeds enige tijd, met veel succes, is gevestigd bij de entree van Industrion blijft ondanks de verbouwingen echter gewoon geopend. De openingstijden van het VVV Servicepunt zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Bij het VVV servicepunt kan de toerist en bezoeker naast de verschillende VVV- brochures en wandelkaarten ook diverse streekgebonden producten verkrijgen. Het punt biedt de bezoekers nu, naast haar eigen assortiment een uitgebreid pallet aan typisch Zuid-Limburgse producten.

Meer informatie
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met de afdeling marketing van VVV Zuid-Limburg via de website www.vvvzuidlimburg.nl of email: info@vvvzuidlimburg.nl. VVV Servicepunt Kerkrade is gevestigd aan het Museumplein 2 te Kerkrade en geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

***