Ingezonden persbericht


Persbericht

Arnhem, 3 maart 2009

Webroot introduceert security suite voor consumenten Pakket met beveiligingssoftware beschermt zowel PC als digitale bestanden

Webroot, leverancier van beveiligingssoftware voor consumenten, het MKB en grote ondernemingen, introduceert vandaag in Nederland Webroot® Internet Security Essentials. Deze nieuwe security suite biedt consumenten complete bescherming tegen schadelijke programma's, hackers en dataverlies, zonder dat de prestaties van de computer erop achteruit gaan.

Webroot Internet Security Essentials is een geïntegreerde security suite die bestaat uit de bekroonde Webroot anti-virussoftware, antispysoftware, two-way firewall, Disk Cleanup en 2 GB online backup. Hiermee biedt Webroot consumenten precies de bescherming die zij nodig hebben om veilig online te zijn en geen waardevolle documenten en foto's te verliezen.

"Nederlandse consumenten worden steeds vaker geconfronteerd met complexe bedreigingen van zowel hun computer als hun digitale bestanden.Veel bestaande security suites schieten tekort door onvervangbare documenten niet te beschermen tegen verlies en overbodige functionaliteiten te bieden die de PC alleen maar trager maken", aldus Paul Lipman, Senior Vice President van Webroot. "Webroot Internet Security Essentials biedt de juiste bescherming van zowel de PC als de bestanden, zonder dat het de prestaties van de computer negatief beïnvloedt."

Naast de introductie van Webroot Internet Security Essentials presenteert Webroot versie 6.0 van de bekroonde Webroot AntiVirus with AntiSpyware en Webroot Spy Sweeper®. De nieuwste versie van deze populaire beveiligingssoftware, die ook onderdeel uitmaakt van Webroot Internet Security Essentials, beschikt over geïntegreerde online backup en biedt zo bescherming tegen elke vorm van dataverlies.Webroot gebruikers krijgen de nieuwste versie kosteloos toegezonden.

Zowel Webroot Internet Security Essentials als de nieuwe versie van Webroot AntiVirus with AntiSpyware biedt:


- Mogelijkheid voor automatische online backup en gratis extra backup ruimte
- 'Gamer Mode' voor constante bescherming tijdens het gamen of kijken van films
- Automatische software updates die beschermen tegen de meest recente bedreigingen
- Volledige compatibiliteit met Windows XP en Vista, inclusief het geavanceerde 64-bit Windows Vista Service Pack 1 operating system

Webroot Internet Security Essentials is verkrijgbaar voor ¤ 49.95 voor drie licenties; Webroot AntiVirus with AntiSpyware en Webroot Spy Sweeper zijn verkrijgbaar vanaf respectievelijk ¤ 29.95 en ¤ 19.95. De producten zijn verkrijgbaar bij de grotere retail outlets en online via www.webroot.nl.


---