CDG Europe BV


CDG Europe tekent QNH op na introductie InstallFree partnerprogramma

Zoetermeer, 3 maart 2009 CDG heeft QNH Infrastructure als een van de eerste opgetekend voor het nieuwe InstallFree Solution Partnerprogramma. InstallFree is leverancier van Applicatie Virtualisatie en Applicatie Lifecycle management oplossingen. Door jarenlange ervaring is QNH in staat is om InstallFrees Dynamic Desktop trajecten te initiëren, begeleiden en een naadloze integratie met de omgeving van de klant mogelijk te maken.

QNH is al geruime tijd partner van CDG en biedt als onafhankelijke IT-, en Business Consultants de juiste focus om klanten met InstallFree te bedienen. Door vroege adoptie van nieuwe technologieën onderscheidt QNH zich voor haar klanten door te denken in oplossingen in plaats van producten. Tijdens de recente CDG KickOff heeft QNH nog de award gewonnen voor Best Innovation Partner.

Over CDG Europe
CDG Europe B.V. is dé innovatieve IT distributeur in de Benelux markt en levert oplossingen voor optimale Applicatie Beschikbaarheid. Met producten als Aladdin, Chip PC, Citrix, Cranberry, Expand Networks, InstallFree, KACE, RES Software, Platespin, VizionCore en VMware is CDG Europe leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. CDG Europe is van al deze producten geautoriseerd trainingscentrum en kan dan ook voorzien in opleidingstrajecten voor zowel partners als eindgebruikers. www.cdgeurope.eu.

Over InstallFree
InstallFree, Inc. voorziet in next generation virtuele applicatie en desktop oplossingen. InstallFree, Inc. is een privaat bedrijf met het hoofdkantoor in Stamford, US en Research en Development in Israel. Het management team bevat gerespecteerde Windows experts en heeft meer dan 30 jaar ervaring. InstallFree is opgericht in 2006. www.installfree.com.