( BW)(TITAN-POKER) TitanPoker.com Wint de Beste Poker Support Award voor de derde keer op rij

Gambling Writers

LONDON--(BUSINESS WIRE)--Mar 03, 2009-- Voor het derde jaar op rij, wordt Titan Poker door Gambling Online Magazine uitgeroepen tot de Beste Online Poker Support provider.

TitanPoker.com wordt op de Gambling Online Magazine Readers’ Choice Awards in 2008 verkozen tot winnaar van de Beste Poker Support. Hiermee wint de populaire online pokerroom deze Gold Award voor de derde keer oprij.

Titan Poker, de toonaangevende poker bestemming op het iPoker Netwerk, is er trots op de spelers tevreden te blijven stemmen met hun `persoonlijke aanpak` en betrouwbare klantendienst. Titan Poker liet de concurrentie eerder al achter zich door de Beste Poker Customer Service Award van Gambling Online Magazine in 2006 en 2007 in de wacht te slepen.

Gambling Online Magazine's awards worden sinds acht jaar uitgereikt aan de top online casino`s en pokerrooms. Het Gambling Online Magazine is het grootste en meest gelezen entertainment magazine in Europa, op de Online Gambling markt.

Titan Poker verdiende zijn excellente reputatie in de online poker industrie dankzij het toegewijde en professionele support team, dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, jaar in jaar uit, de noden van de klanten verzorgt. Spelers kunnen op bijstand rekenen door www.titanpoker.com/nl/ rechtstreeks te contacteren via email, fax, telefoon, of via het online support chat systeem, dat te vinden is in de poker software.

Titan Poker komt tegemoet aan de wensen van Poker VIP spelers, door hen persoonlijk aandacht te geven. Top winnaars kunnen verwachten dat Titan Poker VIP vertegenwoordigers hen zullen vergezellen en begeleiden op internationale toernooien. Deze individuele aandacht draagt bij tot succesvolle events en zorgt voor trouwe en tevreden klanten.

Over TitanPoker.com:

TitanPoker.com, de toonaangevende online pokerroom in Europa, maakt deel uit van het iPoker Netwerk. Titan Poker's software werd ontwikkeld door Playtech, een openbare onderneming en de grootste software designer. Titan Poker geeft maandelijks meer dan $16.000.000 aan guaranteed prijzengeld uit, telt om en bij de 30.000 online spelers tijdens de piekuren, waaronder prijswinnaars die deelnamen aan de grootste pokertoernooien ter wereld. Titan Poker heeft speciale jackpot sit 'n' go toernooien, met progressieve jackpotten tot zelfs $100.000 in petto. Titan Poker wordt exclusief gepromoot door Euro Partners, het grootste e-gaming affiliate programma ter wereld.

CONTACT:

Titan Poker
Robin Steele
+63 2 756 7927
press@titanpoker.com