Ingezonden persbericht

NIEUWS
Computerweg 22
NL-3542 DR Utrecht

PERSBERICHT

Utrecht, 4 maart 2009

Tech Data introduceert een uniek online Channel Marketing Programma

Tech Data introduceert, samen met Channel Media Company en haar IT leveranciers, een exclusief online Channel Marketing Programma.

In samenwerking met een groot aantal IT-leveranciers biedt Tech Data haar resellers gratis "kwalitatieve" en "solution" content aan voor optimalisatie van de website. Deze content is volledig up-to-date en gebaseerd op de laatste ontwikkelingen van de IT leverancier. Deze content kan o.a. voor commerciële doelen, zoals zakelijke eindgebruikers marketing, worden ingezet.

Het online Channel Marketing Programma ondersteunt o.a. door specifieke leverancier "landing pages" in het genereren van traffic naar de reseller website waardoor meer verkoop conversie kan worden gerealiseerd.

In een tweede fase biedt het programma de participerende resellers de mogelijkheid marketing campagnes van een IT leverancier aan de zakelijke eindgebruikers te communiceren. Deze campagnes kunnen op basis van resultaat een additionele "kick back" bonus opleveren.

Tech Data organiseert workshops waar resellers alle voordelen & mogelijkheden gepresenteerd krijgen. D.m.v. een e-mail naar sdijkkamp@techdata.nl kunnen resellers zich voor deze workshop aanmelden.

Over Channel Media Company

Channel Media Company is een Full Service Online Channel Marketing bedrijf met meer dan 10 jaar Channel en online media ervaring. Met de oplossingen van Channel Media Company's kunnen, fabrikanten, branch verenigingen en distributeurs hun online product marketing content effectief aanbieden aan hun Channel partners. Daarnaast wordt tevens de uitdaging om het sales en marketing process via het Web geoptimaliseerd

Over Tech Data

Tech Data Nederland B.V. is onderdeel van Tech Data Corporation (Nasdaq: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (105e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 90.000 technologie-resellers in de Verenigde Staten, Canada, het Caraïbisch Gebied, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2009, voor 24,1 miljard USD aan verkopen gerealiseerd. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl.