Ingezonden persbericht


Bij dit persbericht is beeldmateriaal ingesloten

Persbericht

4 maart, 2009

Nieuw Vision-15 TFT-scherm speciaal ontwikkeld voor extreme omstandigheden ~ Inbouwscherm van HPS Industrial uiterst geschikt voor industriële omgeving ~

HPS Industrial, specialist in industriële computers en rackmount servers, brengt een nieuw 15" TFT-scherm op de markt onder de naam Vision-15. Het inbouwscherm beschikt over een corrosiebestendige metalen behuizing en een waterdicht front met beschermende glaslaag. Daardoor is het product goed inzetbaar in bijvoorbeeld de scheepvaart. Naast de 15"-versie is het scherm beschikbaar in diverse diameters van 8.4" tot 22". De Vision-serie is speciaal ontwikkeld om optimaal en langdurig te functioneren in een industriële omgeving.

De nadruk van de vormgeving van het scherm ligt op de bestendigheid en functionaliteit. De Vision-15 is standaard uitgevoerd met beschermend anti-reflecterend glas en een rubberen afdichting die de elektronica beschermt tegen vocht, vuil en stof. Het scherm beschikt over een helderheid, contrastratio en zichthoek die uiterst geschikt zijn in industriële omgevingen. Net als de andere modellen uit de Vision-serie kan het scherm worden aangesloten op reguliere videokaarten met behulp van de bijgeleverde HQ VGA-kabel.

Verder zijn er verschillende uitbreidingen mogelijk. Zo is het scherm leverbaar als 'transflective display', dat een goede zichtbaarheid in donkere of juist overbelichte ruimtes mogelijk maakt. Ook is het scherm uit te voeren met touchscreen, RVS-front, extra stevig gelaagd glas en in een afwijkende RAL-kleur.

"Met alle uitbreidingsmogelijkheden is de Vision-15 breed toepasbaar in verschillende sectoren, van de scheepvaart tot de levensmiddelenindustrie", zegt Taco Scheper, general manager van HPS Industrial. "Vooral de transflective optie is erg populair merken we aan de reacties uit de markt. Samen met de waterdichte voorzijde maakt het de Vision-15 tot een geschikte inbouwmonitor voor vrijwel alle toepassingen."

Specificaties:


* Soort: TFT

* Grootte: 15" beelddiagonaal

* Resolutie: XGA - 1024 x 768 (4:3)

* Helderheid: 420 cd/m2

* Contrast: 400:1

* Afdichting voorzijde: IP65

Kijk voor verder specificaties op: http://www.hpsindustrial.nl

(303 woorden)



Ingezonden persbericht