Ingezonden persbericht

www.startpagina.nl/zakelijk

Persbericht

Startpagina Zakelijk: het nieuwe vertrekpunt voor ondernemers

~ Zakelijke portal biedt laatste nieuws, beurskoersen en tools voor een succesvolle bedrijfsvoering ~

Amsterdam, 4 maart 2009 - Startpagina.nl lanceert, de eerste zakelijke portal voor ondernemers, professionals, zzp'ers en mkb'ers. Startpagina Zakelijk biedt overzichtelijk op één pagina het laatste zakelijke nieuws van NUzakelijk.nl, actuele beursinformatie en verwijzingen naar zakelijke sites en diensten.

Zakelijk nieuws populair
Carlo van Houtum, uitgever Startpagina: 'De populariteit van beurskoersen en grafieken bij Startpagina-bezoekers was voor ons aanleiding om te kijken of we deze groep beter konden bedienen. We kwamen er echter achter dat er ook voor een bredere zakelijke doelgroep niet één plek op het internet te vinden is waar alle zakelijke informatie overzichtelijk gepresenteerd wordt. Startpagina Zakelijk biedt dit overzicht nu wel.'

Vertrekpunt
Startpagina Zakelijk moet voor ondernemers een vertrekpunt worden van waaruit zij in één oogopslag kunnen zien wat voor hen relevant is; van beleggen tot verzekeringen, van cursussen en opleidingen tot belasting- en overheidsinformatie, van starterspakketten tot actuele vacatures. De meest uiteenlopende onderwerpen komen helder gerubriceerd aan bod waardoor de ondernemer met zijn vragen meteen naar de juiste instantie of vraagbaak wordt verwezen.



Ingezonden persbericht