Intel daagt IT-ers uit met IT-Manager Game III: Unseen Forces

Kontich, 4 maart 2009 - Intel daagt IT-managers uit om hun skills uit te testen via de 'IT-Manager Game III: Unseen Forces'. Dit is een interactieve online game dat deelnemers uit heel Europa test op hun kennis, strategisch inzicht en beslissingsvermogen. Het spel is bedoeld voor IT-managers, maar iedereen met interesse voor automatisering en IT-beheer kan meedoen. De Intel IT-Manager Game start op donderdag 5 maart.

In de IT Manager Game van Intel ben je virtueel verantwoordelijk voor de volledige IT-omgeving van een bedrijf. Je bepaalt het budget en neemt alle beslissingen. Het einddoel is om een zo rendabel en efficiënt mogelijke omgeving te creëren. Is dit het goede moment om extra IT-medewerkers in dienst te nemen? Hoe reageer je op een gevaarlijke virusaanval? Waar leg je de prioriteit als het IT-budget verlaagd wordt? Welke nieuwe technologieën zijn in jouw ogen onontbeerlijk voor het succes van de organisatie en hoe overtuig je vervolgens de directie van het nut ervan? Wie de juiste beslissingen neemt, wordt beloond - wie de omzet laat kelderen, kan zijn biezen pakken!

Het is de derde editie van een game waar Intel de afgelopen jaren aanzienlijke verbeteringen in heeft doorgevoerd. Deze laatste editie is verbeterd op basis van de reacties van honderden IT-professionals die het spel uittestten. Zij gaven feedback over onder andere de layout, de bediening, het feedbackmechanismen, de interactie en hoe natuurlijk het spel zo leuk mogelijk kan worden gemaakt.

Wie wil meedoen met de Intel IT-Manager Game, gaat naar: http://www.unseenforces.net. Daar kunnen geïnteresseerden een trailer bekijken, de spelregels doorlopen en zich inschrijven.

Over Intel
Intel, marktleider in chipinnovatie, ontwikkelt technologieën, producten en initiatieven die de manier waarop mensen leven en werken voortdurend verbeteren. Meer informatie over Intel is te vinden op www.intel.com/pressroom en op http://blogs.intel.com.