Mojo Concerts


Twee violen en een trommel en een fluit voor Pinkpop

Dit jaar is alweer het veertigste verjaardagsfeestje van Pinkpop en voor de festivalorganisatie is dat reden om groots uit te pakken. Weet jij een van de 60.000 uitnodigingen te bemachtigen dan wordt je door Pinkpop getrakteerd op spraakmakende optredens van o.a. hét fenomeen Bruce Springsteen & The E-Street Band, de gouden bezoekerstip The Killers, megasterren van de electropop Depeche Mode en Placebo.

De grote attracties op de Pinkstermaandag zijn Anouk en Snow Patrol. Andere mooie headliners op het festival zijn Keane, Amy MacDonald, The Kooks en gouden tip van de bezoekers Franz Ferdinand. En hiermee is het festival nog lang niet vol. In totaal 40 acts en vooral veelbelovende nieuwe namen op het affiche van 40 jaar Pinkpop. Kom jij ook op ons partijtje?

Zaterdag 30 mei, zondag 31 mei en maandag 1 juni 2009 Megaland - Landgraaf
3 dagen tickets: ¤ 140 (exclusief servicekosten)
Dagkaarten: ¤ 75 (exclusief servicekosten)

Kaartverkoop voor Pinkpop via TicketService op de grotere postkantoren, GWK-stationskantoren, grotere VVV-kantoren, de grote Free Record Shops en de bekende voorverkoopadressen, telefonisch via 0900 - 300 1250 (45cpm) en www.ticketservice.nl. Maximaal 10 kaarten per persoon.