Gemeente Kapelle

Open KidzzMiddag in Trinnety te Kapelle

Deze week ontvangen kinderen van 6 t/m 12 jaar een uitnodigen voor de OpenKidzzMid-dag op 4 maart a.s. De KidzzMiddag is vanaf 4 maart a.s. iedere woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar om gezellig mee te doen en de handen uit de mouwen te steken.

Op deze creatieve club wordt behoorlijk hard gewerkt! Wat dachten jullie van zelf appelflappen maken of iets grappigs in elkaar knutselen. Misschien vind je het leuk om op de computer te werken of schrijf je liever een fantasieverhaal. Of toch maar liever een Rembrandt schilderen of ben je beter in het maken van een mooie tekening? Zin om af en toe een leuke en stoere speurtocht te lopen of een gaaf toneelstuk in elkaar te zetten?
Op 4 maart verwelkomt een echte clown je en voor alle kinderen is er een leuke verrassing. De OpenKidzzMiddag is gratis, de woensdagmiddagen daarna zijn 1,50 euro per keer. Als je dit leuk vindt, kom dan ook en mis het niet!
Natuurlijk zijn de ouders op de Open KidzzMiddag ook van harte welkom en heeft u zin om af en toe een handje toe te steken, dan horen wij dat graag van u!

Voor opgave of informatie, of wanneer je toch geen uitnodiging hebt ontvangen neem dan contact op met Jeugd- en jongerenwerk gemeente Kapelle via c.scheermeijer@kapelle.nl of per telefoon: 0113-333203 (maandag t/m donderdag; mobiel: 06-51281742 (woensdag t/m vrijdag). Zie ook www.kapelle.nl onder jongeren en activiteiten jongeren