Gemeente Roermond

Informatieavond over Reclame- en Terrassenbeleid

Woensdag 4 maart aanstaande houdt de Gemeente Roermond speciaal voor de inwoners en ondernemers van het stadsdeel Swalmen een informatiebijeenkomst over het Reclame- en Terrassenbeleid. Tijdens deze avond wordt het beleid toegelicht. De bijeenkomst vindt plaats in zalencentrum De Mert, Markt 1 in Swalmen en start om 19.30 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Het gemeentebestuur heeft eind 2007 het Reclame- en Terrassenbeleid vastgesteld. Voor de inwoners en de ondernemers in het stadsdeel Swalmen was het Reclame- en Terrassenbeleid nieuw. Na ruim één jaar te hebben gewerkt met dit beleid nodigt het gemeentebestuur de inwoners en ondernemers van het stadsdeel Swalmen uit om hen nader te informeren over het beleid en de procedure die wordt gevolgd bij de aanvraag van een vergunning voor het voeren van reclame en/ of het exploiteren van een terras.

Het Reclame- en Terrassenbeleid alsook het beleid ten aanzien van het plaatsen bouwmaterialen in de openbare ruimte (zoals steigers, hoogwerkers etc.) is digitaal beschikbaar op www.roermond.nl. Eventuele vragen kunnen worden beantwoord door de heer H. Hondelink van de sector Ruimte. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer (0475) 359687.

Publicatiedatum: 18-02-2009 Bijgewerkt: 18-02-2009