Provincie Overijssel

Informatiebijeenkomsten 'Ruimte voor de Vecht'

herstelmeanderlutkeneschdiffelen.jpg (7 Kb)
Onder de noemer 'Ruimte voor de Vecht' werkt de provincie samen met de gemeenten, waterschappen en maatschappelijke organisaties in het Vechtdal. In maart zijn bijeenkomsten georganiseerd.

Nieuwe natuur
Er wordt gewerkt aan aan waterveiligheid, maar ook aan de versterking van het Vechtdal zelf. Denk bijvoorbeeld aan een toekomst voor de agrarische en recreatieve sector. Maar het gebied moet ook nog aantrekkelijker worden gemaakt. Zowel voor inwoners als voor toeristen. Bijvoorbeeld door nieuwe natuur te realiseren en meer werk te maken van de mooie cultuurhistorie van het gebied. Door samen naar de toekomst te kijken en ook naar elkaar te kijken, willen we sneller resultaat boeken en een kwalitatief mooier gebied realiseren.

Informatiebijeenkomsten maart 2009
'Ruimte voor de Vecht' wordt alleen een succes als de inwoners enthousiast zijn voor de ideeën en ook mee kunnen denken over de toekomst en de uitvoering van projecten. Want een mooi Vechtdal maken we samen. De gemeente Ommen, Dalfsen, Hardenberg en Zwolle organiseren daarom in maart informatiebijeenkomsten. Op de volgende data bent u welkom:

* 4 maart 2009: gemeente Ommen, Brasserie Tante Pos, aanvang 19.00 uur

* 5 maart 2009: gemeente Dalfsen, Kerkelijk Centrum De Overkant, aanvang 19.45 uur

* 9 maart 2009: gemeente Hardenberg, Theater De Voorveghter, aanvang 20.00 uur

* 17 maart 2009: gemeente Zwolle, Woonzorgcentrum De Wissel/Berkumstede, aanvang 19.30 uur