Gemeente Bergen op Zoom


Persbericht

4 maart 2009 Nummer 9

Op pad met het college

De leden van het college van Burgemeester en Wethouders vertegenwoordigen de gemeente bij tal van gelegenheden. Verschillende instellingen en organisaties organiseren bijeenkomsten en activiteiten waarvoor leden van het college zijn uitgenodigd.
Hieronder is een overzicht te lezen waar de burgemeester en de wethouders de komende weken aanwezig zullen zijn. De agenda's van de vergaderingen van de verschillende commissievergaderingen en de maandelijkse raadsvergadering zijn terug te vinden op de website: www.bergenopzoom.nl (Raadsinformatie, Raad en/of raadscommissies).

Datum Tijd Wie ­ onderwerp ­ locatie - toelichting Wo. 4 maart 10.30-11.00 uur Wethouder Maarten van Eekelen reikt namens UITpunt Bergen op Zoom waardebonnen van het Prins Bernard Cultuurfonds uit aan culturele amateurinstellingen. De uitreiking vindt plaats in de collegekamer op het stadskantoor. Een winnende cultuurinstelling kan deze waardebon inwisselen voor een promotiepakket of een advies op maat.

Vr. 6 maart 15.00-17.00 Wethouder Hagenaars: hijsen van de Nederlandse vlag op hoogste punt bouw Fréderic Stede te Halsteren. In juni 2008 is de bouw van Fréderic Stede in de Halsterse wijk De Beek van start gegaan. Binnenkort bereiken de bouwers het hoogste punt; een mijlpaal in het bouwproces waar traditioneel even bij stilgestaan wordt.

Za. 7 maart 10.00-12.00 uur Wethouder Sander Siebelink is aanwezig tijdens een alternatieve `inspraaksessie' over de toekomstige plannen met het Anton van Duinkerkenpark. Belangstellenden kunnen hun gedachten duidelijk maken tijdens deze sessie in het Van Duinkerkenpark.

Ma. 9 maart 19.30-21.30 uur Wethouder Maarten van Eekelen reikt de sportprijzen uit in café De Raaijberg aan de Antwerpsestraatweg voor de sportman, sportvrouw en sportploeg van 2008.

Wo. 11 maart 10.30 uur Wethouder Maarten van Eekelen reikt i-pods uit aan jongeren




die hebben meegedaan aan een enquête over het jongeren ontmoetings centrum. Plaats: collegekamer in het stadskantoor aan de Jacob Obrechtlaan 4.

Vrij. 13 maart 15.00 uur Burgemeester Han Polman en de wethouders Ton Linssen en Adriënne Veraart zijn aanwezig bij de opening van het nieuwe stadhuis van de gemeente Halderberge.

Vrij. 13 maart 19.30 uur Wethouder Maarten van Eekelen is aanwezig bij het 10-jarig bestaan van de dorpsraad Lepelstraat bij skw 't Weike.