Gemeente Wassenaar

Fit de zomer in!

Hijgend de trap op, met de auto naar de supermarkt. Bent u nog fit genoeg voor de dagelijkse bezigheden? Sporten is gezond maar in je ééntje bewegen is vaak niet leuk.

Daar heeft een gezellige groep 55 plussers een oplossing voor!

Elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur sport deze groep in de gymzaal van de Wethouder Huibregtseschool. Iedere week worden er verschillende sporten op een toegankelijke manier beoefend. De leden hebben inmiddels niet alleen een betere conditie maar ook veel nieuwe contacten opgedaan. Wilt u net als deze actievelingen ook fit worden? Dat kan! De groep is op zoek naar nieuwe leden.

De groep is ontstaan dankzij het Actief Leven project in de gemeente Wassenaar. Het project is opgezet voor 55 plussers die niet of nauwelijks bewegen. Er wordt rekening gehouden met de conditie en bewegingsmogelijkheden. Sporten is namelijk niet alleen gezond, maar ook plezierig.

Gemeente Wassenaar vindt plezier in sport en bewegen belangrijk. Daarom biedt de gemeente 14 introductielessen aan voor EUR 49,-. Dit is slechts EUR 3,50 per les.
Op 18 maart aanstaande gaan de lessen van start. Graag aanmelden vóór vrijdag 13 maart. Mocht u nog vragen hebben of wilt u zich aanmelden dan kunt u bellen of mailen naar :
Silvia van Dijk
Tel: 0174-244940
svandijk@sportservicezuidholland.nl
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl