Gemeente 's-Hertogenbosch

04-03-2009
Klein Chemisch Afval

De Afvalstoffendienst is 2 maart van start gegaan met haar voorjaarsactie voor Klein Chemisch Afval (KCA). Tijdens deze actie kunt u, op diverse standplaatsen, gratis uw KCA afgeven. Op de afvalkalender, die huis aan huis is verspreid, vindt u de standplaatsen en bijbehorende data bij u in de buurt. Bovendien wordt in deze kalender duidelijk aangegeven wat onder KCA wordt verstaan. Ook op de website www.afvalstoffendienst.nl vindt u de standplaatsen aangegeven.

Naast uw KCA kunt u ook dit jaar weer uw klein wit- en bruingoed bij de chemokar aanbieden. Het gaat hierbij om kleine elektrische apparaten, zoals mixers, broodroosters en stereoapparatuur, met een maximale afmeting van 50 cm bij 50 cm.

Woont u in het buitengebied van de gemeente, dan is er geen speciale standplaats bij u in de buurt aangewezen. Wel kunt u tijdens deze actie, die loopt tot en met 27 maart a.s., uw KCA op afroep laten ophalen. Wilt u van deze service gebruikmaken, dan moet u vóór 19 maart a.s. een afspraak maken met de receptie van de Afvalstoffendienst, tel. (073) 615 65 00. Uw afval wordt dan zo spoedig mogelijk bij u opgehaald.