Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BN'ers en profpokeraars doen mee aan Unibet Open in Boedapest Zorgt 'tovenaar' József Kiprich voor Nederlands succes tijdens internationaal pokertoernooi?

Malta, 3 maart 2009 - Van 4 tot en met 8 maart organiseert Unibet een internationaal pokertoernooi in Boedapest. De Nederlandse deelnemers aan deze Unibet Open worden aangemoedigd door oud-Feyenoorder Jószef Kiprich. Of de 'Tovenaar van Tatabánya' daarmee ook voor een Nederlandse toernooiwinnaar kan zorgen, is de grote vraag. Volgens de noteringen op www.unibet.nl maakt Rolf Slotboom een meer dan goede kans op de eindoverwinning (35,00:1). Dat geldt ook voor Tim van de Riet (40,00:1) en Peter Dalhuizen (50,00:1). Topfavoriet is echter de Zweed Micke Norinder (30,00:1). De Unibet Open is een van de grootste live pokerevenementen ter wereld, met zo'n driehonderd pokeraars uit verschillende Europese landen. Het totale prijzengeld bedraagt 450.000 euro.

Waar Kiprich de Nederlandse spelers aanmoedigt, zal PSV'er Dzsudzsák op zijn beurt de Hongaren steunen, waaronder zijn neef Tamos Palocska. Volgens Anne-Jaap Snijders, Hoofd Mediazaken Unibet, geeft dit het het toernooi nog meer uitstraling en spanning. "De strijd tussen de landen wordt op deze manier een beetje opgevoerd. Zo kan er via onze site ook gewed worden op de nationaliteit van de winnaar. Als ik afga op de meest recente noteringen wordt het vooral een Scandinavisch onderonsje. Wie het allemaal live wil meemaken, kan terecht op www.unibetopen.com. Live betting via onze website is ook mogelijk gedurende het evenement."

BN'ers Frank Lammers en Dennis van der Geest gaan voor de winst In naam van het Unibet Poker Team wagen acteur Frank Lammers en judoka Dennis van de Geest een poging om de Unibet Open te winnen. Lammers, bekend van 'De Dominee' en 'All Stars' is gek op poker. Onlangs nog nam hij deel aan het RTL5 tv-programma 'Late Night Stars of Poker.' Snijders: 'Niet verwonderlijk dat hij deel uitmaakt van ons eigen Poker Team. En met Dennis van der Geest hebben we natuurlijk ook een poker-zwaargewicht binnen de gelederen. Maar of dat genoeg is om toppokeraars van de winst te houden?"

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo-aanbieder in Scandinavië, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl of www.unibetgroupplc.com.


Noot voor de redactie,