Gemeente Spijkenisse


Politieke Weekagenda (10 - 09)

03 maart 2009

Raadszaal 2007

04-03: gemeenteraad
10-03: commissie Algemene Zaken
11-03: commissie Ruimtelijke Ordening en Beheer 12-03: commissie Onderwijs en Welzijn

Op woensdag 04 maart 2009 vergadert de gemeenteraad. Op de agenda staan onder andere: de kredietaanvraag ophoging molen Nooit Gedacht, de kredietaanvraag verwerving Voorstraat 46 - 46a, de kredietaanvraag verwerving Elementenweg 40, wensen en bedenkingen inzake oprichting van de Stichting ten behoeve van het beheer Brede School De Sleutel, en de kredietaanvraag voor een antidiscriminatie voorziening.

Op dinsdag 10 maart vergadert de commissie Algemene Zaken. Op de agenda staan onder andere de bespreking van een startnotitie over de toekomst van de Stadsregio en de bespreking van een startnotitie over Integraal veiligheidsbeleid in Spijkenisse.

Op woensdag 11 maart vergadert de commissie ROB. Op de agenda staan onder andere de afvalstofverordening, en het milieu uitvoeringsprogramma 2009.

Op donderdag 12 maart vergadert de commissie Onderwijs en Welzijn. Op de agenda staan onder andere een kredietaanvraag voor de renovatie van de wielerbaan en bespreking van het gebiedsplan Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg.

Externe links


* Raad en College op Internet [Let op! Het systeem Raad en College op Internet opent in een nieuw venster. Om van het systeem gebruik te kunnen maken dient een plug-in te worden geïnstalleerd.]