Ingezonden persbericht


Torex benoemt Peter Schuybroeck tot Country Manager België

Leusden, 4 maart 2009 - Torex, toonaangevend leverancier van software- en hardwareoplossingen voor de retailmarkt, heeft Peter Schuybroeck aangesteld als Country Manager voor België. In zijn nieuwe functie is Peter Schuybroeck P&L verantwoordelijk. Daarbij zal hij vooral de nadruk leggen op een verdere groei in de retail en petroleum markt, bouwend op zowel bestaande als op nieuwe klantenrelaties.

Voordat Peter Schuybroeck aan de slag ging bij Torex, bekleedde hij de functie van Managing Direct bij BT GTM. Daarvoor was hij de drijvende kracht als CEO bij Securicor, G4TS. Schuybroeck heeft ook een zeer diepgaande en brede ervaring in de retailmarkt opgebracht vanuit zijn functie als business developper bij SAS.

####

Over Torex
Torex heeft 20 jaar ervaring in het samenwerken met de meest vooruitstrevende bedrijven in de retail-, horeca- en petroleummarkt, waarbij klanten enthousiast gemaakt worden, betrokken raken en er een langdurige samenwerking ontstaat.

Meer dan 7.000 klanten over de hele wereld vertrouwen op de bewezen hoogwaardige oplossingen en marktkennis van Torex. Hierdoor ondersteunt Torex in het bepalen van klantervaringen zodat de klant optimaal kan profiteren van een verhoogde ROI en een sterk concurrentievoordeel. Tot de Torex-klanten behoren onder meer McDonald's Corp., Tesco, Selfridges en Argos.