Gemeente Amersfoort

Servicebericht Gemeente Amersfoort - woensdag 4 maart 2009

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 4 maart t/m zondag 15 maart 2009

Woensdag 4 maart
08.30 uur
Wethouder van Daalen reikt certificaten uit aan nieuwe leerlingbemiddelaars op de school De Magneet. Locatie: De Magneet, Dollardstraat 141 te Amersfoort

14.00 uur
Wethouder van Daalen woont de presentatie van de wedstrijd Natuurspeelplaats bij en neemt zitting in de jury. Om 16.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Locatie: CNME, Schothorsterlaan 21 te Amersfoort.

09.30 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de bijeenkomst 'Light my Fibre', glasvezel in de praktijk. Locatie: Schouwburg Almere, Esplanade 10 te Almere.

20.00 uur
Wethouder Luchtenveld spreekt tijdens een informatieavond over de Kersenbaan. Nu de gemeenteraad heeft ingestemd met de kruispuntoplossing bij Roethof en verkeersmaatregelen in omliggende straten, is het tijd om met de omwonenden te spreken over de inrichting van de Kersenbaan. Locatie: De Eenhoorn, Koningin Wilhelminalaan 33, Amersfoort.

Donderdag 5 maart
10.00 uur
Wethouder Boeve heet welkom tijdens de conferentie 'Stedelijke Economische Agenda 2010', die wordt georganiseerd door BMC, NICIS en de G27 (netwerk van grote gemeenten). Locatie: BMC, Smallepad 34 te Amersfoort.

Vrijdag 6 maart
18.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de afscheidsreceptie van Marjan van Gerwen, directeur van Vario Mundo. Locatie: I-centrum Vathorst, Veenslagen 2 te Amersfoort. Zaterdag 7 maart
13.45 uur
Wethouder Boeve reikt de prijzen uit bij de schaatsbaan in het winkelcentrum Emiclaer. Winkeliers hebben de afgelopen tijd aan hun klanten een kaartje gegeven bij iedere aankoop van ¤ 2,50. Sportverenigingen die de meeste kaartjes hebben bemachtigd, winnen een geldbedrag. Locatie: winkelcentrum Emiclaer te Amersfoort.

20.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent restaurant De Pastineack. De eigenaren van dit restaurant doen mee aan het televisieprogramma 'Mijn Tent is Top'. Locatie: Hof 8 te Amersfoort.

Zondag 8 maart
13.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Eerdmans openen de festiviteiten ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag 2009. Locatie: Theater De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13 en De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Dinsdag 10 maart
15.30 uur
Wethouder Eerdmans woont de opening bij van het nieuwe gebouw van de Faculteit Educatie van Hogeschool Utrecht. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Màxima der Nederlanden opent het nieuwe gebouw, de opening staat in het teken van diversiteit. Locatie: Hogeschool Utrecht, Padualaan 97, Utrecht.

Woensdag 11 maart
12.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Eerdmans spreken tijdens de bijeenkomst 'Waar geloof jij in?'. De bijeenkomst, georganiseerd door SOVEE, Bureau Discriminatiezaken en de gemeente Amersfoort, is bedoeld voor leerkrachten en directies van basisscholen in Amersfoort. Het thema van de middag is levensbeschouwing en religies. Locatie: Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort.

18.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt theater Film Café De Lieve Vrouw ter gelegenheid van het afronden van de verbouwing. Locatie: Theater De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13 te Amersfoort.

Donderdag 12 maart
20.00 uur
Wethouder Eerdmans woont de lezing 'Geloven in samenleven' door Jan van Eijk bij. De lezing is onderdeel van de serie 'Het Wonder van Amersfoort'; Archief Eemland, Onderwijs voor Ouderen (HOVO) en Volksuniversiteit Amersfoort organiseren gezamenlijk deze lezingenserie in het kader van Amersfoort 750 jaar. Locatie: Sint Joriskerk, Hof 1 te Amersfoort.

Vrijdag 13 maart
14.00 uur
Wethouder Boeve ondertekent het convenant Keurmerk Veilig Ondernemen in winkelcentrum Schothorst. Locatie: Winkelcentrum Schothorst te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de bijeenkomst ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Poppodium De Kelder. Locatie: De Kelder, Eemlaan 1 te Amersfoort.

Zaterdag 14 maart
18.30 uur
Wethouder Kruyt woont de Midwinter Jazz Night 2009 bij. Locatie: Mariënhof, Kleine Haag 2 te Amersfoort.

Zondag 15 maart
14.00 uur
Wethouder Kruyt opent de expositie 'Harry van de Boel'. Locatie: de oude viltfabriek, Arnhemseweg 47 te Amersfoort.

14.30 uur
Wethouder Kruyt woont een voorstelling van ZIMIHC International bij. Locatie: theater De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13 te Amersfoort.

Noot voor de redactie,

Gemeente Amersfoort