Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe draadloze All-in-One van HP: een snelle en veelzijdige printer voor het hele gezin

AMSTELVEEN, 4 maart 2009 - HP introducceert vandaag een nieuwe draadloze All-in-One printer: de HP Photosmart Premium Fax All-in-One. Deze slimme printer voor drukke thuisgebruikers kan meer doen in minder tijd, van het printen van meerdere pagina's, scannen, kopiëren en faxen tot het printen van foto's en het rechtstreeks bedrukken van CD/DVD's. Dit alles kan rechtstreeks vanaf apparaten met Bluetooth-verbinding, zoals cameratelefoons of PDA's.

Naast het afdrukken van foto's op professionele kwaliteit en documenten op laserkwaliteit, kunnen gebruikers van de HP Photosmart Premium Fax All-in-One door de automatische documentvoeding heel gemakkelijk documenten van meerdere pagina's faxen, kopiëren en scannen. Door de ingebouwde WiFi-functionaliteit kan het hele gezin overal in het huis verbinding maken met de printer, waarmee afzonderlijke printers en scanners niet meer nodig zijn. Kinderen kunnen vanaf elke PC in huis hun huiswerk printen, terwijl volwassenen documenten, webpagina's en foto's kunnen afdrukken waar ze zich ook bevinden in het huis. De HP Photosmart Premium Fax All-in-One wordt geleverd met een 6,1cm kleurenscherm en kaartslots waarmee rechtstreeks vanaf de geheugenkaart van een digitale camera geprint kan worden, waardoor foto's printen makkelijker dan ooit wordt.

Bespaar thuis op printen
Gezinnen besparen tot vijftig procent op papier door automatisch op beide zijden van het papier te printen. De ingebouwde optie Papier Besparen van HP laat gebruikers twee documenten op één kant van het papier printen. De HP Photosmart Premium Fax All-in-One heeft een ENERGY STAR(TM) zuinigheidslabel en biedt ook HP Smart Web Printing (1) om alleen het gewenste stukje van een website af te drukken.

Prijs en beschikbaarheid (2)

De HP Photosmart Premium Fax All-in-One is vanaf deze maand in de winkel verkrijgbaar voor ¤299. Over HP

HP is 's werelds grootste technologie concern en maakt het gebruik van technologie eenvoudiger voor al zijn klanten - van de individuele consument tot de grootste multinational. Met een breed portfolio op het gebied van printing, personal computing, software, services en IT infrastructuur. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is te vinden op www.hp.nl. (1) Vereist Microsoft Internet Explorer 6.0 of hoger. (2) De prijs is de Aanbevolen Verkoopprijs van de Fabrikant incl. BTW. De prijs is onderhevig aan wijziging en kan variëren van land tot land.

(c) 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie hierin vervat is onderhevig aan wijzigingen zonder kennisgeving. De enige garanties voor HP-producten en diensten staan in de uitdrukkelijke garantieverklaringen die deze producten en diensten vergezellen. Niets hierin mag beschouwd worden als bijkomende waarborg. HP is niet verantwoordelijk voor technische of bewerkingsfouten of weglatingen hierin vervat.

Contact voor de redactie

Elske Hoekstra
Tel.: 020-3010980
elske.hoekstra@edelman.com