Linkshandige demodag op golfbaan Delfland te Schipluiden


Eerste officiële linkshandige demodag van 2009

WADDINXVEEN, 20090304 -- Na het succes van vorig jaar geeft Tour Edge, bekend van de Exotics-, Bazooka- en Geomax lijnen, wederom in samenwerking met Golfshop Delflandzondag 29 Maart van 10:00 - 16:00 een linkshandige demodag.

Linkshandige golfliefhebbers kunnen hier geheel vrijblijvend de verschillende woods en ijzers uitproberen. Tijdens deze dagen wordt tevens de nieuwe Geomax 2 lijn gepresenteerd. Tour Edge zal voor linkshandige spelers uitpakken met twee complete golflijnen. Naast de eerder genoemde Geomax 2 lijn is dat de QLS lijn.

De demodag zal ondersteund worden door een linkshandige pro en clubfitter. Middels meetapparatuur kan iedereen onafhankelijk advies inwinnen over welke Tour Edge woods of clubs precies passend zijn, zodat de golfer nog meer resultaat en plezier uit het spel haalt. Op de demodag is het mogelijk om een op "maat" aangemeten set direct mee te nemen. Indien niet voorradig wordt het binnen 5 werkdagen kosteloos thuis gestuurd.
Wilt u zich professioneel laten fitten? U kunt zich daarvoor van te voren al aanmelden. Via info@theteebox.nl o.v.v. uw naam en voorkeur van datum en tijd.

Op de demodag zelf zijn er verschillende activiteiten, w.o. korting op aanschaf van de aangemeten set of driver. Naast linkshandig materiaal zal er tijdens deze demodagen ook demomateriaal aanwezig zijn voor de rechtshandige speler.
Onder alle links- en rechtshandige golfers welke gefit zijn wordt aan het einde van de demodagen een op maat gefitte Tour Edge Driver verloot.
De linkshandige Tour Edge demodag zal plaatsvinden op golfbaan Delfland te Schipluiden - zie voor adresgegevens www.delflandgolf.nl