Reistips delen op nieuwe www.hoedoe.nl


AMSTERDAM, 20090304 -- Soloreizen, een trektocht maken, emigreren, India doorkruisen, een ontwikkelingsproject opzetten, WWOOF'en (Willing Workers On Organic Farms) of je vliegtuigstoel upgraden; hoe doe je dat? Stap 1: raadpleeg de website www.hoedoe.nl en vindt antwoord op je brandende vragen. Stap 2: publiceer op Hoedoe.nl en deel je kennis en ervaring met andere wereldreizigers en vakantiegangers. Kortom: De onlangs gelanceerde website Hoedoe.nl legt uit hoe je iets doet.

In de rubriek reizen & vakantie zijn tal van artikelen te vinden die in overzichtelijke stappen antwoord geven op vragen als: Hoe reis ik solo? Hoe vier ik vakantie zonder geld? Hoe koop ik een tweedehandsauto in Australië? Ervaren reizigers en vakantiegangers delen er hun kennis.

Zo deelt Irene Herbers, wereldreiziger en auteur van het boek `Hoe reis ik solo?', haar kennis over alleen reizen in een reeks hoedoes met reistips en quotes van ervaren soloreizigers. De Nederlandse woestijnnomade en schrijfster Arita Baaijens legt in twaalf stappen uit hoe je door de woestijn trekt, en geeft praktische bepakkingstips voor het optuigen van je kameel. Bergbeklimster Myra de Rooy, deelneemster van de eerste Nederlandse Vrouwen Expeditie naar de top van de Chamlang in Nepal, legt in woord en beeld uit hoe je een trektocht door de bergen overleeft. Ex-correspondent Sacha Kester geeft tips over hoe je India trotseert, en de Amsterdamse Renske Sip deelt haar WWOOF (Willing Workers On Organic Farms) ervaringen. Coach Thomas Roebroeck geeft vanuit persoonlijke ervaring tips en waarschuwingen in `Hoe emigreer ik naar het buitenland'. En zo staan er nog veel meer handige en opmerkelijke hoedoes over reizen en vakantie op www.hoedoe.nl/reizen-vakantie .

Iedereen kan meedoen op Hoedoe.nl. Naast artikelen raadplegen, kun je brandende vragen stellen en zelf artikelen - hoedoes - publiceren. Hoe? Dat wordt in enkele stappen uitgelegd in `Hoe schrijf ik een hoedoe: www.hoedoe.nl/computers-techniek/internet/hoedoe-nl/hoe-schrijf-ik-een-hoedoe . Zo bouw je mee aan een groeiende kennisnetwerk!

Over www.hoedoe.nl
Hoedoe.nl is het nieuwste internetconcept van Applinet, van wie eerder de informatieve websites Leren.nl, Carrieretijger.nl en Lancelots.nl verschenen. Hoedoe.nl is een user generated content website: je kunt er artikelen raadplegen en publiceren. Voor meer informatie: www.hoedoe.nl/ en www.hoedoe.nl/over .