E-Village gaat internationaal


ZEIST, 20090304 -- Na de succesvolle introductie van haar nieuwe online marketing programma Clang vorig jaar gaat E-Village in Zeist nu internationaal haar vleugels uitslaan. Daartoe benoemde zij Left Brain Marketing in Canada als haar partner. Volgens Robert Rebergen, directeur van E-Village is zijn bedrijf in onderhandeling met meerdere internationale partijen en is met een Canadese partner de eerste stap gezet om Clang nu ook internationaal uit te gaan rollen.

Canada kent weinig grote bedrijven en relatief meer kleine en middelgrote ondernemingen. Left Brain Marketing helpt bedrijven met het op de juiste manier, effectief en kostenefficiënt inzetten van hun marketinginspanningen. Dat gebeurt onder andere door het optimaliseren van lead generatie en het automatiseren van marketing strategieën.
Volgens Derek Pollitt van LBM worden Canadese bedrijven voorzichtig met het investeren in automatiseringsprojecten met een hoog risico wanneer de lokale economie minder belangrijk wordt dan globale economie. Software-as-a-Service (SaaS) modellen elimineren veel van die kosten en risico's en bieden daarom meer mogelijkheden om nationaal te groeien en internationaal te concurreren. Daarnaast levert het Software-as-a-Service-model eerder een Return on Investment op.
Derek Pollitt: "Wij waren onder de indruk van de mogelijkheden van Clang. Wij streven net als E-Village dezelfde doelen na, namelijk het bieden van effectieve marketing programma's voor onze klanten. Dat maakte onze keuze voor E-Village eenvoudig".

Vandaag de dag worden bedrijven overspoeld met marketing boodschappen. Hoe val je nu op tussen die hoeveelheid van berichten? Door inzicht en het dynamisch afstemmen van de berichtinhoud wordt een aantrekkelijker interactie gecreëerd. Pollitt: "Door het automatiseren van het proces creëren we voor onze gebruikers een hoge return on marketing investment (ROMI) die moet leiden tot meer omzet en een grotere klantenbinding. Clang als een sophisticated stuk marketinggereedschap waarmee boodschappen op maat kunnen worden gemaakt zorgt er voor dat voor onze klanten elke interactie maximaal doeltreffend is".

E-Village
E-Village is een online marketingspecialist en ontwikkelaar van online marketingoplossingen in zowel b2b als b2c markten. E-Village biedt op basis van het online marketingtool Clang maatwerk dat aansluit op de specifieke wensen, doelstellingen en marketingstrategieën van marketeers.





Ingezonden persbericht