VRAAGwinkel.nl genomineerd voor beste website Thuiswinkelawards 2009


Vernieuwend concept slaat aan

BEST, 20090304 -- De genomineerden voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2009 zijn bekend gemaakt. Vanaf 19 januari tot en met 1 maart konden consumenten stemmen op hun favoriete webwinkel. In iedere categorie zijn de drie webwinkels met de meeste stemmen en de beste beoordelingen genomineerd voor de publieksprijzen 2009. Het is VRAAGwinkel.nl gelukt, ondanks het korte bestaan, door te dringen tot de laatste 3 genomineerden (de finale) voor een Thuiswinkel Award 2009 in de categorie handelssites uit totaal meer dan 190 aanmeldingen.

Bedenker en oprichter van Kol, uit Best van VRAAGwinkel.nl was zeer te spreken over de nominatie: "Deze nominatie laat zien dat wij met VRAAGwinkel.nl een uniek concept gelanceerd hebben wat gewaardeerd wordt door zowel consument als winkelier. In het `oerwoud' van handelssites op Internet als Marktplaats en Speurders valt VRAAGwinkel.nl op door het idee vraag en aanbod om te draaien. In tegenstelling tot alle andere handelssites, waarop een consument spullen te koop aanbiedt kan deze bij VRAAGwinkel gratis een advertentie plaatsen voor iets dat men NIEUW wil gaan aankopen, daarop kunnen vervolgens winkeliers reageren met een prijsopmaat bieding, een soort omgedraaide Marktplaats dus.

Van Kol is zeer blij met deze nominatie `Het is voor een startende website erg moeilijk om bekendheid te krijgen zeker als je in-zekere-zin moet concurreren met grotere soortgelijke sites, deze nominatie zal daarbij zeker helpen. `Een nominatie is leuk maar winnen natuurlijk nog leuker'. Van Kol vraagt dan ook aan iedereen om een stem uit brengen op zijn site. Immers hoe meer consumenten zijn site weten te vinden, hoe meer winkeliers geĂŻnteresseerd zijn wat uiteindelijk weer meer scherpere prijsopmaat biedingen oplevert voor de consument! Tot 26 maart kunnen consumenten en winkeliers stemmen op de genomineerde webwinkels en deze beoordelen aan de hand van een vragenlijst.

Tijdens de gala-avond op donderdag 26 maart in Grand Hotel Huis ter Duin zullen de Awards worden uitgereikt.
Meer informatie: 0499 - 850432 of via info@vraagwinkel.nl
www.vraagwinkel.nl
www.thuiswinkelawards.nl





Ingezonden persbericht