Tatjana bij Revival of the 80's


Chica Tatjana brengt nog eenmaal haar grote jaren 80 hit

DEN HAAG, 20080806 -- Revival Events is blij om te kunnen melden dat ook Tatjana een optreden zal verzorgen op Revival of the 80's, dit evenement zal plaats vinden op 4 maart 2009 in Ahoy te Rotterdam. In de jaren 80 scoorde Tatjana niet alleen met de film Flodder maar ook op muzikaal gebied. Ze zal haar hit "Chica Cubana" nogmaals zingen tijdens het concert.

Op dit moment scoort Tatjana goed met haar Nederlandstalige single "Ik laat je gaan".

Tatjana Simic beter bekend onder haar artiestennaam Tatjana (Zagreb, 9 juni 1963) is een Kroatisch-Nederlands model, zangeres en actrice. Zij groeide op in haar geboortestad Zagreb en verhuisde in 1979 met haar familie naar de Nederlandse plaats Rotterdam. Haar carrière als model begon toen zij een modellenwedstrijd van een Nederlands tijdschrift won. Later werd ze ook bekend om haar sensuele fotoreportages in Playboy en om haar naaktkalenders.

Tatjana Simic werd bekend als actrice door haar rol als de rondborstige dochter Kees in de filmcyclus Flodder, ook was ze altijd al geïnteresseerd in een zang- en danscarrière. Na diverse jaren zangles gevolgd te hebben, bracht ze in 1987 haar eerste single Baby Love uit. De volgende single, Chica Cubana, werd een Top 10 hit in heel Europa, en later in 1989 scoorde ze nog een hit met de single Awake Boy.





Ingezonden persbericht