Heeren van Oranje in theater Camuz


Heerink, Mesie en Groot Kormelink samen op de planken

LEIDSCHENDAM, 20090227 -- Op 4 maart zal vanuit theater Camuz te Leidschendam live het radioprogramma `Made in Holland` van radio Midvliet worden uitgezonden. Tijdens het programma zullen SĂ©bastiaan,Raymond en Carry de `Heeren van Oranje` als gast ontvangen.Ook zal er een live optreden van de mannen te zien zijn waarin hun grootste hits voorbij komen. Tevens worden er voor hun nieuwe clip filmopnames gemaakt. Als bezoeker is men dus ook gelijk figurant.

`Heeren van Oranje` zijn: Erik Mesie, Peter Groot Kormelink en Bert Heerink.

ERIK MESIE
De zingende hartenbreker. Talloze dames bracht hij in vervoering met het prachtige `Stiekem gedanst` onder de noemer Toontje Lager. Hits als `Net als in de film` en `Ben jij ook zo bang` brengt hij nog steeds met veel sympathie.

PETER GROOT KORMELINK
Bekend als zanger van de groepen `Jazzpolitie` en `Splitsing` en schreef hiervoor ook een aantal memorabele hits. `Liefdesliedjes`, `Ze zijn terug` en `Wind en Zeilen` staan nog steeds op het repertoire van Peter.

BERT HEERINK
Als frontman van Vandenberg verwierf hij internationale faam in binnen- en buitenland met de superhit `Burning Heart`. Maar uiteraard ook zeer bekend van al zijn `Heineken Hits` waaronder het zeer bekende `Julie July`.

Toegang voor de avond, die om 20 uur start, is slechts 2,50 euro en dit is inclusief een drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.camuz.nl.

Midvliet FM





Midvliet FM